Сега си го пијам денешното прво кафе :? Замислете дури сега се прибрав,имав часови до 6 без нешто,е па стварно шо е многу,многу е.А сабајле немав ни време да се спремам,кафе да се напијам,да се издишам И затоа сега се чувствувам-изморено.И тоа многу.Ама весела сум,тоа е најбитно
Измешани ми е се чувствата. Се надевам само на добро. Сеуште ми недостига. Се шетав низ цел центар и посакувам тон работи. Разменував нежности,бакнежи,прегратки и страсти...баш ми е мил момакот деновиве.Ми подари миризна свеќа. Се чувствував убаво во своја кожа,изгледам послабо и не само како оптичка варка,туку и стварно сум послаба. Скопје е тажно и насолзено. Луѓето се уморни,па затоа и злобни.Жешка шамарчина од капитализмот. Валентин оставил бледи траги од лани,оваа година сме попаметни. Си купив грав,да,да вистински.Татко ми посака мексиканска салата да си направи.Продавачкта ме убеди дека кога ќе никне на некое од ливчињата ќе пишува тенк ју,а на другото ми ту...а што ми ту,поим немам.А јас како мало дете по шеќерчиња се полажав...ама ако,тоа значи дека уште си имам дете во себе,тоа е добро.Ентузијзамот никогаш нема да ме напушти. Кохезија...мхм.За мерак,по мерка,за кејф,тамам...алал им вера!Алал ми вера! Ми се оди на рок свирка.Ми се оди на некој од младалачкиве бендови по градов.Што ги знам ајкју,бендовер,тантара-пантара...одамна не сум била да се напијам ко човек.А и фини се,само што мака ми е кога по стоти пат ќе слушнам хеееј на на на или хммм...ши гат а смајл...или уан веј ор анадр ајм гона фајнд јa,ам гона гет јa,гет јa...ама тоа бара народот,не се криви дечкиве,всушност супер се.Кога ќе ми текне на песниве,одма ми доаѓа Дани пејачкана на ум во миднајт или атмосфера со некој од бендовиве во хавана или Бени во маракана и јас благопијана и вкус на бело вино во уста...бррр...за мерак!Сакам!Ај да пиеме,ама како средношколци,онака тамам!!!А?!Ајдеееееее!!!Јас частам,ама текили,не бело вино,да се напиеме ко луѓе!Леле...не само детето и средношколецот во мене живее! Шuд ај стеј ор шуд ај гоу?!Ми се спие...А Дијана Крол ми пејуцка во позадина,си мирисам цимет,вишни и мандарини,така ми мириса свеќата од момчулецот.Сакам да го изгушкам сега...да му легнам на гради и да си ги заплеткаме ноџињата...мртов уморен е...Сексуален живот,очаен...капитализмот се уби,особено една мултинационална корпорација од која еден ден ќе преживувам,па не смеам да ја колнам.Ама што ќе ми кога нема секс,нема секс нема деца,ако нема деца борбата за леб и не е така интересна...ајдееее Лилит...забега.Него,да бе секс одамна нема.Ама среќа не сме врз тие темели поставени па фино ни е и вака...си гледаме во очи дека страста ни гори,па се храниме од тоа или па не?! Ај прајте васини торти,утре сакам по едно парче торта во маил да ме пречека!
Претепано и уморно, вчера на журче + алкохол , И денес паѓав ко тутрутка. После малце шопингче, па кафе мафе со пријатели. И време е за нанање
Денес..хммм сум баш онака среќна,весела и за чудо романтично расположена..ми се гњави некој ми се гушка многу а сама сум дома па ни брат ми го нема да го давам ама вечер леле ке го удавам дечко ми Сега гушкам ве вас и посакувам убаво да си го поминете остатоко од денот
Денеска сум жив зијан, само се шлаам по некои кафе - состаноци без дневен ред. Џабе само воздухов го дишам. Важно се видов со 100 луѓе, и многу сум среќна
Малку боледувам али сепак фино ми е.Сум решила овие пет дена да ги минам најмрзоволно шо може...не ми до ништо посебно.
dobro,jadam cokoladce go slusam olukot kako tropa od dozdov i me nervira ali jebiga denes nema da sum so deckomi,cela nedela sekoj den zaedno mi skisna.kako vikaat"mnogu arno,ne e na arno",taka i mnogu ljubov ne e na arno,skisnuva mi se iskaca so drugarki samo,ali kojznae dali ke nagovoram nekoja vecerva,sve so deckovci zafateni,verni eh da mozam da se vratam edno 5-10 godini unazad
Незнам од кај толку енергија, :mrgreen: :mrgreen: Мислам на ваков ден ,врне истура, и не ми се седи дома, ќе ги зберам другаркиве и некаде на шизење :mrgreen:
Посакајте ми среќа. Уште еден бродолом. Овој пат ќе биде потешко. Нема простор за маневри,нема простор за повлекување зборови,нема простор за прашања и одговори. Само да бидам силна и да издржам.Ретко плачам,ама овој пат солзите нема да можам да ги додржам.
Одлично,пазете преносливо е Си седам на топло,не излегувам,не ми се шета,цел ден бев кај дечко ми,па нека се куртули малку од мене Инаку ми се спие по малку,аам и ми се седи овде пред РС и ми се гризе јаболко.
Denes se cuvstvuvam bezpolezno,odnosno koga ke razmislam sekoj den mi e taka A i vremevo e depresivno.Sakam nesto da napravam so sebe,no za zal ne mi uspeva.Pominuva vreme,godini,i koga ke se svrtam nazad i razmislam nisto ne sum postignala.No toa e,se nadevam i se nadevam,ne znam do koga.
Barca veruvaj isto mi e... Toa e, moze e nekoj period ama e predolg...Taka da kako sto kaza ke se nadevame na podobro.