Потполно исто. Се ќе правам, само за да не седнам да учам, а толку многу имам, не удавија со наставни уште од почеток.
како голема алапача и трачарка морам да се поправам....во последно време многу ми збори устава и што треба и што нетреба
Бумбарче. Кафе, вода, зелен чај. Зујам, нека ме боцне само некој Вода, зелен чај, кафе. Главата ми е тапан, од тие клик-клак што се вратија во мода. Зошто оооо Боже, зошто? Зелен чај, кафе, вода. Клик-клак повторно е во мода. Си го чекам Хуго, да се разгалиме... Јавно и се заблагодарувам на Шилеа за нејзината поезија, сабајлево му пратив два стиха кои ми останаа во глава од нејзината последна песна и рече дека целиот ден му бил разубавен. Порција утринска поезија, By Shelea. Пробајте
Болна сум... По цел ден пиам само чај.. Се чувствувам ужасно ... Едвај чекам да дојде 22:30 малку надвор со една другарка на пуш-пауза
Вторник сме? Ете уште една работа поврзана со бројот 2. Денес едвај се рабудив. Заминав на училиште и оооп мајка муу... Усрамено и насмеано продолжив понатака со позитивни мисли во мене. Но што ако имав позитивни мисли кога некој ми го сруши тоа. Се пропадна во вода. Се изнервирав и малку заплакав. Ама кое фајде од плачење? Тука си беше мојата драга Фемина и се помина. Сега се смеам и рокам. Живот иде даље а Катакомба не се предава. Кој нема среќа во љубовта има среќа во картите. Ма зборувам глупости... Хахаха
tazno.od koga doznav za eden zdrastven problem pred nekoja nedela luge moi konstantno sum tazna,rabotam se praam po inercija,ne go pokazuvam toa pred drugite luge ama vo sebesi se jadam,ima nasobrano tolku taga i gnev vo mene a ne sakam da go praznam na drugite.mi se cini ke eksplodiram.edino na decko mi mu se zalam.ama i toj mi e daleku denovive.ama moram da idam da go vidam moze ke mi olesni malce barem tie denovi ko ke sme zaedno.a moze i ne.
Слушам The Smiths, и немам боја. Облеков црвени старки, за чекорот да ми донесе, демек некаква возбуда. Или барем аларм, да знам каде да одам. Лудница ќе биде денов. Знам.
Денес се чувствувам прекрасно. Моментално сум во училиште.. Уште малку ке си одам дома. Денот е прекрасен и времето е многу убаво. Се видов со дечко ми и беше прекрасно. Се чувствуваше љубов. Се е прекрасно и волшебно ако си среќен. А треба да сме среќнииии!!!
Мислам дека ја цедам последната капка енергија од мене. Преморена сум и физички и психички, ама уште имам место за оптимистички мисли во главата. Кај и да е, креветчо не ми бега. Но, во целост, многу исполнет ден.
Среда - среќен ден! Мислев дека работата до 17h ќе ме збудали. Еве, ко да ми мртка уште понекоја здрава клетка во мозочето. Добро е. :up: Готово, не зборувам повеќе за работа и проблеми на работа, ме нервираат таквите луѓе, ги нарекувам теткици и кактуси. Наместо тоа ќе кажам дека сум вљубена, залудена, изгубена... И троа поспана. http://www.youtube.com/watch?v=HYxmS4UNrWY
укочено вратот цел ми е укочен 2 дена....а вчера со целиот памет (што го немам) вежбав и сега и мускулчињата на мешето ме болат сум закржлавела скроЗ така сега полуподвижно куцам овде + главата ќе ми експлодира (ама редно беше цела недела ме нема болено) освен сите овие физички болки, во глобала добро сум.... емотовно средно жалосно...со тенденција да се подобри ситуЛацијата
преморена цееел ден сум правосмукалка - фемина, крпа - фемина, садови - фемина, облека - фемина.... и се' се врти околу фемина во целост сум ок остатокот од вечерта планирам да си го посветам самата на себе