па цел ден се чуствував супер релакс бев среќна дека ке го видам и викенд како викенд ке си бидам 24/7 со него мажулето мое. али ех работа работа обврски до даска ни го спопикаа, и сум малку повеќе сега нервознаа па ке се средам и ке си легнам
Нервозна сум уште од синоќа. Се скарав со дечко ми. Се скарав и со родителите. Со сите се карам Ама не дека е до мене за се...И тие се виновни.За кавга се потребни двајца секогаш.
Уморно после тренинг , а и збунета сум испомешани ми се чувствата ептен ...како и да се трудам да го задржам оптимизмот
уф кај најде сега оваа настинка да ме фати...и уште 4 огромни бубуљици да ми излезат на лицево...а сабота ден за излегување
Целосна спротивност од времето. Можеби е сивкасто, ама јас не сум Не ми пречи, ќе си уплатам кладилница и ќе си гледам лигаво филмче со мама по дома. Направила супичка. 364 денови со Хуго... И кога го гледам, целиот свет престанува да постои за мене. Го гледам САМО НЕГО.
Ме боли глава, подуена сум цела, треба да добијам и ме убаваааааа ова ПМС во.... аааааа I have a PMS and a gun.. ANy questions?? ://////////////
Ми потекоа солзи сеа , гледам репризи од Кога лисјата паѓаат.. се натажив многу ... Инаку се надевам на убава , мирна вечер
Ма не знам ни јас како се осеќам. Само знам имам неколку обрски но мака ми е да правам било што. Сепак какво време такво расположение.