Некако хаотично, морам да останам своја на своето...но во последно време не си се препознавам во однесувањето, зарем премногу сум се опуштила, или премногу сум ги симнала границите и стандардите Чувствувам дека време е некој работи да се почнат од почеток....да мора....време е за промени
За момент човек може да се онесреќи.Се чувствувам бедно,разочарано,финансиски немоќно,глупо...... Животот носи непредвидливи работи.Денес едно-утре друго Не сакам да паднав мо стапицата на искушението.Тажно Ми навираат солзи во очите,но барам утеха во утрото
СДК како и секое утро така и оваа...си дозволив малце повеќе сон! СДК сонцето е прекрасна природна работа... утрово скоро сите му се израдуваа! СДК празник е ...вера,надеж и љубов! Имајте убав, најубав сончев и празничен ден!
Во моментов многу добро ...совршено, исполнето ,среќно . Затоа што после напорна работа го заслужив тоа
Еден од оние денови што не се нешто нај нај... Нашкола досадно , уморно, легнав да спиејам и сега сум овде. Пред се убаво, но и малку ладно ми е (не ме грејт љубовта)
Цел ден сум весела без некоја посебна причина. Само да ми се врати тој и се ќе биде во ред. По друго е кога си ги научеш лекциите, не се потресуваш кога имаш тематско повторување.
Бев многу среќна во поголемиот дел од денот. Сега нешто се изнервирав, ама ќе ми помине. Не ме тангира директно, ама секогаш кога ќе слушнам како некои луѓе се однесуваат, се разочарувам. Што да правам, не можам против тоа. Сепак, кога ќе се сетам дека доаѓаат убави денови и моменти, убаво ми е на душата.
Најубаво оваа недела Дали зошто си го видов саканиот после 3 дена незнам ама ми беше топ!А и да ви се пофалам ми даде цвеќе после сигурно 7-8 месеци...Му текнало позз
Разочарано , утре ќе учиме само нашата гимназија скратен викенд ама ај барем наредниот петок ќе ни го дадат слободен , ќе имаме продолжен викенд ..