Забегано Се карам, па се мирам, се дерам, па велам пссст...за инает! Задоволна што некој призна нешто, ама и се чудам на сопствената ладна туш реакција. Е нема више Кате мирна, ваква онаква, неемаааа! Одсега мир! За мене, за другите што ми е гајле
Денес чудно, многу чудно. Нити ми се смее, нити ми се плаче, нити ми се кара, едноставно меланхолија ме фаќа.
Убава, среќна, возбудена...совршен почеток на месецот. Конечно долгоочекуваниот одмор. Заслужено. за мене
бесно, леле ќе го убијам бившиот, ептен го начекав непланирано иначе у друга ситуација ќе летаа глави.. Клошар.. али затоа ќе дојдат моите 5 минути
Ни тажна, ни среќна. Неутрална. Веќе се смеам со сила. Кога мајка ми ќе ми го спомне вујко ми цела се ежам и очите ми се полнат со солзи. Грдо е ова чувство и го мразам. Грда е и мислата која ми шета низ глава и не можам да ја исфрлам.
денес уште од сабајле се чуствувам возбудено се спремам за на свадба на која ке бидам кума тра ла ла ла ла ла јеееееее баш сум премногу среќна и задоволна
знаев дека многу арно не ќе да е на арно, ама ..... сега има да заминам на шопинг па ич не ми е гајле и за следниот пат да си знам дека сите машки се исти i simply donna keep smiling . No matter what happen the sun is still up there telling me it's not worth to cry for him