Па денес се чувствувам прилично добро, со оглед на тоа дека минатата недела останав без работа. Мислам дека ми помина депресивниот период. Не можам и не сакам повеќе да се жалам и сожалувам, така што решив да гледам напред со надеж дека наскоро ќе најдам нова работа. Денов ми почна спонтано и убаво така што мислам дека и така ќе заврши. Имам поддршка од моите и од дечко ми така да ќе успеам да го пребродам и ова што ме снајде. Се надевам дека периодов ќе биде подобар од што беше
За разлика од преска, ми се покачи нивото на расположение и има да излезам вечерва и да бидам сеееееееееееекси. :evil: Ќе болат глави.
Замрзнав цел ден,како може да ми биде?Морав да скијам,да не ми биде џабе одењето крушево пак,и сега така квалитетно ме мрзи,има да се фрлам на денгубење следнава недела дена
Динамично,брзо,театрално... Сончево... Заблажено со цимет-карамела колачиња,наречени Мое колаче... Оброк,два протокали и една банана и да,секако,5 мои колачиња... Топлевме носиња под јакна и се миревме,му простував,да,да јас...ама заборавил дека не заборавам... Добив и букетче...фино,големко букетче...тоа значи -да,драга ептен ја заебав работата,признавам и знам дека си инает преголем и дека никогаш не би ми простила,ама знам па и дека имаш осет и ради букетов нема да ме одбиеш.Ептен ја забрљав признавам!- Е ајде,добро...ех... Му заспав,пак...Ех Бато,мој Бато...нису ме пустили... Книгата факултетска плаче,литература по слободен избор пресреќна...Престиж во рацете. Мирисам на убавини. Орбитрекот вришти. Ми рекоа дека сум преслаба.Тоа е комплимент,а воедно дека е доволно како облините не би ми ги снемало,а светов нали е поубав со нив додека весело се нишкаат низ улиците на првите сончеви зраци...Мишн акомплишт. Утре ќе се пие...вода... Простете ми ако сум ви згрешила...
Ми се сака жестоко водење љубов. А се чувствувам преполно. Слушам една иста песна по сто пати. Пеевме во Алур. Се смеевме и урлавме. Се вљубувам во него, а и во себе, секојдневно. Му купив желе во облик на Пумба, и утре ќе му го подарам. Ах. Сакам да станам гуру и да одам во Индија Ама желба, нели!? Друго... Бевме на Аватар. Ефектно ефектен филм. Бледа прикаска, ама сладок за гледање. Особено ако се држите за рачиња со партнерот. Ми се спие сега. Чао женки.
поздрав ви посакувам прекрасен ден денес е прочка и проститеси сите меѓу себе нека денот ви помине убаво со позитивна енергија :up:
онака веселооо па денес е најубавиот празник прочка... па ајде проштевајте сите и на сите нека ви биде простено и од луѓето и од Бог :up:
DENES SE CUSTVUVAM ODLICNO..... DENES E NAJUBAVIOT DEN VO MOJOT ZIVOT....DENES E RODEN MOJOT SIN.... MNOGU SUM SRECNA I VESELA ....SAKAM DA BIDE SE KAKO STO TREBA DENES... PROSTETE MI AKO VI ZGRESIV NESTO....
lele babyketi na mnogu ubav den e roden tvojot sin sreken neka mu e rodendenot da raste golem i samo sreka da go sledi vo zivotot ba do godina da se izraduva so bratce ili sestrice i jas denes se cuvstvuvam odlicno imam nekoja posebna energija i denov mi pocna prekrasno se nadevam taka ke bide i do vecer ajde ubavo da si pominete site denes
Денес за некое големо чудо...мирна. Виното си го прави своето, фала му многу. Додуша уште мала вроглавица ме држеше кога станав, ама ако, барем помалку зборувам.
Jas denes se cuvstvuvam osameno nemam so koj da prosavam ni eden praznik taka da tesko mi e nekako periodot mi e takov ili neznam do sto e
Жалосно бре... Најдов маче со скршена карлица, го повив во сто ќебиња и го скрив под балкон... Дома не можам да го внесам, ќе ме исфрлат со се него! Утре го носам на ветеринар. Срце ми се кине. Ми е гајле што е џукела, сакам да го спасам. Му давав млеко, не сака да јаде О колку ми е жал. Инаку цел ден денгубам. Освен што се издепилирав и бев кај момчето на лезети И цело време мислам на мачорот. А ако смрзне до утре? Го скрив добро, за да не го види никој нити да го надушка. Ако има Бог на Мачките, нека ми го чува до утре, за да го однесам на лекар. Сега дремам на нет и ми се мешаат дождовни капки и меланхолија на прозорец...
Период ке да е и јас се чуствувам осамено и депресивно ама еве со тебе наздравувам за празниците со една чаша црвено вино. Наздравје и срекни празници.
Не е лошо, само мрак ми паѓа што морам сега да седнам да работам нешто за на работа наместо да си легнам... а душа ми спие.... Можев вчера да сработам малце, ама нели има време, ехеее... е ете ми сега!