Работно. Кој рано рани, или е пекар или е ненормален. Епа јас сум ненормална. Бела ноќ, а се вее црно знаме на ул. Македонија. Оксиморон. Ќе си поседам јас до 16h, си имам бокал кафенце, чоколатце, јаболко од лошата вештерка, ако ми здосади, ќе го пресечам на половина - едната на мене, другата на шефот! Да се заблажи . . .
Ко да јавам на златен коњ. Вчера откачив. Три ракии, пиво, и импровизации во Менада. Ми пукна душата од убавина. Сега се враќам во старата кожа. Танцував, првиот пат со некој дискутабилен лик, вториот пат со жена со карактеристичен глас и процеп меѓу кецовите дентални. О, каде ли ќе ми отиде целиот мој багаж умствен и емотивен, се прашувам! Пијам чај Ведарко. На работа сум од 4 до 00. Фантазија. После тоа, би на драменбејсови у Капан ан. Ако даде телово. Зрачење, оо зрачење. Мислам дека треба да закочам два дена. И ќе.
Спремна да направам ХАОС вечер. Иако ја форсираат “БЕЛАВА НОЌ„, мене ми оди во прилог. Од дамна не сум останала до сабајле надвор, со матен ум, чашка во рака и добро расположение. И ете ми прилика за тоа, конечно!! Значи максимално расположена... Се довумам дали да фатам книга...ама тоа ќе ми ја убие радоста ...така да денес како што вика хороскопот: Само забава!
Пред се убаво...среќно...исполнето---> на некој посебен начин Иако имаше моменти кои ме ,,растажиа’’ ама имам решение и за тоа чоколадото е до мене
Срцка ќе треба пак да те тешам... Те чекам на фејс... Инаку и денес не сум како што треба. Повторно не сум расположена. И ништо не може да ме распоожи ама баш ништо. И малку сум нервозна. За се јас последна дознавам. И сакам да дојт вечер и да ни дојдат гости и да пијам вино...
Ужасно ... Грдо ....Нервозно...Разочарано ...Како да ме прегазил воз ....Како да сум во хорор филм а само сум во суровата реалност .... Утепана...Скршена на милион дела ...Без срце ...и ми нема спас... ете така се чувствувам
Една мала глупост може да ми го смени расположението. Сега сум баш онака хепи. Кога подобро ќе размислам да некои работи, па и не вреди до толку да се нервирам. Сегашното расположение : Најсреќна. Благодариме Катакомбаа за прееска. Срцка е.
Преубаво се чувствувам, добро велат денот по утрото се познава .Пријатно бев изненадена утрово, колку само вниманието од нашите сакани ни годи ..тое е нешто што неможе да се купи со ништо на светов .Малите нешта го прават животот убав , токму така
како некое прасуленце седам, јадам, се таложам.... ајде бе нека ми дојде црвената тетка и нека ме издише малку нема смисла ова