^^ И јас бројче ја чекам. Само јадам, се осеќам како огромна говедска плескавица. Однесувањето ми е чудно, и убавите мои тоа го забележаа. Па и малиот ме извади од памет, не можам мислите да си ги соберам. Туф, туф, туф...
Разочарано. А башка и не сум добра со здравјето, инфекции, крајници, плуќа, а и нема ден да не ме боли желудник. Глупави антибиотици.
дан је тмуран ја мамуран немој сречо немој данас... дај ми соду бикарбонуу ете така се чувствувам и + се спремам за во ксопје, почнаа студиите и се осеќам како некоја пијаница и си ги спрема куферите. го избркале од дома ама сепак јас сум ОКЕЈ
вајлд побрзо да оздравееш инаку денес се чувствувам не толку тажно, ама сепак тажно и изнервирана сум
Лошо... Со здравјето малку подобро од вчера,ама богами кога ќе видам што се имам да научам и напишам за утре ми се превртува желудникот А,за ништо немам желба бре,за ништо.Треба и да се капам и да учам ....а мене само ми се дреме под ќебе со чајчето
Расположена за давање совети,всушност кога не сум била само се надевам некој некогаш нема да ме сфати погрешно секогаш давам искрен и добронамерен само ако побара некој или ако почувствувам потреба, не сакам да си го пикам секаде моево веќе сега замрзнато носе(ќе ме направите будала ама како да е крај на јуни седам по кратки пижами ), Од многу теми од овде ми доаѓа да напишам еден роман и ќе го наречам “Безброј совети“ не дека се фалам ама како да чувствувам некоја потреба да помагам,знам и дека една добро осмислена реченица и те како влијае на психата. Откривам дека во последно време сум многу алтруистички настроена ,а најмногу дома кон сестра ми и дури ми е мака зошто почесто знам да ја “давам“ со моите алтруистички напади насочени кон неа некогаш и со право се буни,ама што да правам кога го сакам најдоброто за неа? Се чувствувам моментално како навиена пишувам со глувче и прстите ми објавуваат битка. Ооо Да, ќе заборавев да спомнам дека ми е убаво зошто и молчејќи знам дека сепак кажувам нешто ем многумина ќе разберат односно прочитаат што кажувам молкум,ем си напишав што ми лежи на душа,ем некому ќе искористи напишаното.Така сите среќни,време за пмс ама добро се спротиставувам Пост скрипт : ова го пишувам можеби 10 ако не и повеќе минути благодарение на мојата “удавена“ тастатура
Ми требаше врее малку да се отрезнам по сабајлечки. Вчера стварно си поминав одлично, ама затоа денес главава знае. Треба да учам, ама .... Претепана сум некако, ме штреца главата.. многу лошо и безвезно чувство.
Безвезе некако,веќе неколку денови наназад така се чуствувам,безвезе,а и нозете како ме болат од тие плускавци и од тие штикли аман веќе,нема шанси да не се случи тоа ах што маки си имам со тие пусти штикли ќе помине и после некое време пак истата песна
Raspoluzena ,odmorena mi prijase dobroto drustvo i destinacijata ... spremna za utresniot raboten den
Кога станав се чувствував бескорисно. Ех мори мила мајко моја, кога би знаела дека спавачата болест на милиот ти синко се префрли и на мене. Страмотилаци Јадев (се разбира, немаше ни потреба ова да го напишам), фин дебел слој од најубавиот ајвар во комбинација со некоја си салама (можеше да биде и поубава, ама студентски живот, не се жалам ). И после тоа, за да не се осеќам како некој јади-лежи, измив садови.... ама не помогна. Еве сега штракам тука, милион загради напишав низ постовиве од што не можам слободно да си се изразам и да кажам што мислам. И после некој ќе ми рече дека демократско општество сме биле. Пфф.
ги мразам буквите п,м и с... не за друго, дека го образуваат зборот ПМС ужассссс, па зш така ме мачи?? зш и касни возот на онаа тетката у црвено???? се мразам
можеби на оние кој ме читаат ке им биде веќе клише и по којзнае кој пат ќе пишам еве се чуствувам супер, расположено, навистина прекрасно. по поминат фантастичен викенд на свадба ( се разбира бев кума) ајде кумо цел викенд ми помина во гушкање, слушање на песните од тоше од прв до последен албум гушнати сдо милото ми мое мажуле. ах романтика само и јас и него го запрашав до кога ќе биде вака убаво ??? и дали може да трае ова вечно??? затоа оставив работите да течат по ред додека се чуствувам вака во облаци да уживам во секој даден момент. а за понатака здравје ако се смени нешто ми останува само споменот за прекрасните прегратки, безброј бакнежи и чуството да се осетиш најсакана во срцето на некој