1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Ме замараат. КАКО СЕ НЕРВИРАМ. :@

А и се чуствувам ненаспано после екскурзијата. Па нели е екскурзија, цела ноќ не спиевме. :) ^_^

2. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Ко булдужер да ме поминал. Се чувствувам изморено и ми треба еден добар сон, но како што наидуваат задачиве тешко дека ќе се наспијам. Се пренајадов и веќе неможам да дишам. Се' е средено, само уште да ги довршам задачите.

3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Малку подобро за разлика од прееска,цел ден не јадев ништо, не стигнав да јадам,па можеби и од тоа цел ден не ми беше како што треба,глава ме боли пак,незнам што е проблемов :?: грб ме боли,откако станав сабајлево ме боли како утепана бев :worried: ама кај и да е ќе помине до после :) се надевам,само незнам што да правам за да не боли :?:

4. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    ме боли стомакот ама сепак ок е! цел ден си одмарав па сега ке морам да си фатам книгите |(

5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    Како и секој ден.
    Желна да убијам некого, па да ме извади добар адвокат поради привремено лудило или афектна состојба.
    Желна да си имам мој сопствен дом, во кој ќе ме пречека Хуго, а не родители кои дополнително ми го заморуваат тиквулево.

Копнеам за мир и тишина. Викенд подалеку од се'.
    Зашто пораснав?
    Не се брзајте да пораснете, уживајте во детството и младоста (рече престарената 24 годишничка). :D

Вечерта ќе си ја исполнам со пилинг, серија и книга.
    Мирис на тестенини во сос ми го исполнуваат домот.
    Но, најважно - моето срце е исполнето.
    Другото е сосема небитно.

Ќе преживеам, сепак. ;)

6. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204
  7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Малку меланхолично и носталгично за некои стари, среќни времиња кога на досег ми беа сите луѓе што ги сакам.
    Еден ми фали премногу...најмногу, од други ме дели далечината, од трети обврските и знам дека не можам моментално ништо да направам за да го променам тоа :(

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.134
    Не те сакам кога сакаш позитивни промени,не те сакам ни трезен.
    Не те сакам ни со закопчани панталони,а ниту со уредно закопчана кошула.
    Не те сакам кога мирисаш на себе и кога се трудиш да бидеш фин.
    А не те сакам и кога си пијан,неуреден и со мирис на туѓ женски парфем.
    Не те сакам кога се трудиш да се најдеш,ниту кога си свој.Не те сакам и кога си свежо избричен.
    Не те сакам кога ме игнорираш,а кога чувствувам дека сепак ме забележуваш исто,па исто...пак не те сакам затоа што никогаш нема да биде вистинско време.
    Не те сакам кога си одиш,а не те сакам ни кога се враќаш,а ич па не те сакам кога ми викаш дека секој план ти завршува со мене и тебе.Моите планови се поинакви.
    Вака или онака,сакам кога си дезориентиран,сакам кога не знаеш што сакаш и не знаеш каде одиш и сакам кога ти треба мојата помош.Јас сум злобна кога си ти во прашање,а ти сањај да још увјек смо заједно (вака нешто беше).Марш будало!
    Ниту еден комплимент не те вади...ЗНАМ дека сум сменета,НО не сум лоша.ЗНАМ дека сум многу слаба,ЗНАМ дека сум ладна,ЗНАМ дека вредам,ЗНАМ дека сум инает,ЗНАМ дека сум своеглава,ЗНАМ дека не ми требаш!

Чисто онака,после три парчиња раванија чувствувам грижа на совест,ал шо ми е гајле,си слушам медитативна музика уз миризлива свеќа и кројам убави планови!Нешто многу сум си себе доволна,некако не чувствувам потреба да се врзнувам со било кого,но не планирам да живеам како степски волк.Чисто човечки,промумлувам некој збор.Во перфекционизмот сум,па дури и целулитот од страв ми избега! :D
    Си читам и што треба и што не треба,во главно сум под силен впечаток на поезијата,а рака на срце се такви души ми се мотаат во секојдневието.
    Овулација фуче,се чувствувам како мачка во февруари,а мачорот многу реагира на мене во тие моменти.Каде јас,таму тој...преде,се влака,ми се додворува.Се трудам да му објаснам дека е прекрасен,ама не сме од иста раса.Ништо лично.Но и како другари сме супер! :D
    Жени ме нејќат,вчера една испеналив поштено.Нека и е на здравје си заслужи! :!:
    Скопје е тесно,јас сум бесно!Ми се прават глупости,ми се пие вино,ми се слуша џез...а кога слушам опсесивно џез,значи нешто!
    Женичкиве на кои им прогледувам низ прсти ми се пензионирани...веќе немам со кого да збеснувам.
    Тој...па тој ме остави интелектуално да растам,иако се чуди каде веќе и што уште...чувствува дека духот во мене прета,умен е,секогаш знае да ме пушти кога треба!
    Играм криви-дрини,нечесно и неферски,чисто ради его и ривалство.Ама слатко е!Особено затоа што знам дека ја држам победата,ама ради возбуда додавам време! :D

Имам уште,ама колку за на крај!Имам фантастичен задник!Фал,фал,фал! :D :D :D
    Лил под дејство на хормони,уметност и многу далеку од ограничени рационалности и без диви празнини,конечно!
    П.С.Модератор моуд он! :rock: Сама на себе не можам да си дадам жут картон дури и тука! :D

На Offspring и HoneyBun им се допаѓа ова.
  9. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.437
    Исто како и секој ден откако на сила настапи еден феномен наречен ПМС.
    Со мојата нередовна менструација,се зголемуваат деновите на пмс,а со тоа и нервозата,грицкањето нокти,мрсната коса,карање со секого...И зошто го правам сето тоа?
    Малку да ме допрат,плачам.Плачам во реалниот свет,плачам во виртуелниот свет.Солзи ми предизвикува се околу мене,мојата ситуација,првиот час на школо денешниов ден.Едвај се задржав да не се расплачам на зборовите на психологот што зборуваше денес.Толку се пронајдов...Да не живеев во мал град,дефинитивно ќе отидев на разговор кај психолог.Ама вака не...Не сакам да зборуваат другите за мене,затоа што таков е народот и ментално оболена ќе ме направат.Животот не е американска серија или филм,сеедно.
    Едни зборуваат едно,други друго.Имам чувство како светот да се руши врз мене,овде некогаш се расположувам,денес не можам да додржам да не заплачам од сите навреди,посебно последната...Не се пронајдов во тие зборови,ама багуфка е емотивна типка,што не знае да застане цврсто на нозе.Морам да потклекнам...Како да ја изградам самодовербата? Нели клучна била за успех во животот...А јас го изгубив клучот,сега не можам да влезам во игра...

10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Убаво ми е 8) И покрај тоа што времево е тапа, му одам контра :rock: Прекрасно е чувството кога ќе некој ќе ти признае дека му значиш пред сите , а не само додворување преку смс или насамо..Ми посвети песна денес , ме расположи и покрај малерозниот ден .......фала ти , од ден на ден се повеќе ми значиш :)

На Odiseja му/ѝ се допаѓа ова.
  11. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    ПМС.......... Значи смачено ми е од животот :doh:
    Збунета,депресивна,баксуз,лошо време...Ма никакво е :@ Неможам повеќе незнам што сакам незнам што правам незнам што да правам понатака :?: Зарем е можно да бидам толкав баксуз во љубовта.Толку емоционална личност што само сака некој да ја гушне и да и каже ТЕ САКАМ :( Зарем никој не гледа дека ми е потребна поддршка и помош.Незнам навистина понекогаш сум мн расположена а понекогаш одвај се воздржувам да не заплачам :| Порано бев навистина јака личност што знае што сака а сега неможам да се препознаам ;( Ја изгубив смислата на животот...

12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.231
    Прекрасно, сакано, среќно :inlove:
    Мајка ми ме изнервира, добив, ама денов ништо не дозволив да ми го расипе. Го сакам секој ден ваков :D

13. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Како ученичка.
    Ме караат дека нонстоп мислам и правам концепти.

За животот, иднината.
    За година дена, ќе бидам во Лондон, или нешто такво, предосеќам. Само да не ми се наруши кармава.
    Што подалеку од безр'бетници, толку поарно.
    Ух, што сум среќна што си ги имам другаркиве во животот. 8)

14. elenadimiskovska

elenadimiskovska Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    0
    JAS SUM SUPER FALA NA PRASANJETO IJAKO VRNE SEPAK E UBAVO OVA E VREME NA ZALJUBENITE HEHEHE SE NADEVAM DEKA SITE STE DOBRO POZZZZZ DO SITE
    [mod-kirilica:1biwoio0][/mod-kirilica:1biwoio0]

15. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    изморено,премногу испив 2кафиња и уште ми се спие |-) што ке беше ова? :lol: со ова чистењево веке преку глава ми е дојдено |(

16. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    329
    Денес сум подготвена да и помогнам на драга личност!
    Денов е врнежлив, па се чувствувам малку тапо! Иначе се чувствувам затворено |( , едвај чекам некоја шанса, да побегнам!..... |(

17. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.583
    Допаѓања:
    3.432
    Мрзоволно :yawn: ......... Ме мрзи што живеам

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Си се чудам самата на себеси колку повредна сум станала и помалце мрзлива последниов месец. Одам на факултет трократно(!), мијам, чистам, пустам, штурам... абе фали ме усто - оти ќе те раскинам :D
    Шала на страна, страв ми е да им кажам дома, оти ќе ме земат низ нозе тек тогаш :lol:
    Дождов некако слабо ми влијае. Преска си одев по пат, по дождот (кој поради жбунчево на глава слабо го чувствував) со чадорот в рака - ЗАТВОРЕН. Си ја пеев Feel the rain on your skin..., тивко, дури нечујно. Не сакам да ме прогласат за победник на Идол преку ред :D
    Едното бебе го испратив на училиште, другото го будам - неќе да стане. Се чувствувам моќно, корисно...
    И да - ми фалат моите. Како што се намалува времето на тргнување, така ми фалат се‘ повеќе и повеќе.
    Си купив карта вчера! Јеееее! :rock:

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Лошо! |(
    Навистина лошо, изневерено, изнервирано..има ли крај? Реков нема повеќе, ама еве, пак се враќа, пак ме мачи! Изгледа сепак ќе треба се да напуштам и отидам некаде сама :?:

20. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Даркерски, gothic...
    Мрачно, глупаво! Чувство на осаменост, страв.
    Ми се плаче, ми се вика. Ми се спие.

Е баш вака. :doh: