Три празници во еден ден,па се чувствувам достојно за секој од нив.Вљубена сум,прекрасно ми е,простив и побарав прошка,се напив чаша црвено домашно вино.Душата ми е полна со убавини.
Кул. Се плашам за себе.Никогаш не се замислувам дека ќе остарам и ќе чувам внуци.Интуицијата...ми е точна секогаш. Затоа...секој ден ќе пијам Шардоне бело со љубениот и ќе јадам белгијска чоколада.Мислам дека заслужувам. Кралски поминати празници!Малку тажни,ради недостигот на нечии очи. Му напишав на предното стакло на -ху-то односно замагленото дека го сакам премногу. Имам две мачки,тој има еден зајак и две книги. И да,ми фали една молба за прошка.Ама ајде ќе простам без да биде побарано. А душата ме боли,ама ај... И така...
Конечно ми се оправи денот. Златниот мој после работа се домкна кај мене, иако беше капнат и уморен, со ружа во раце Срцето ми се стопи од милина. Сега ќе можам да ја претуркам ноќва со неговиот мирис на мене.
Не знам... Бев да го проверам мачорот. Смрзнал и умрел Нека почива во мачкарскиот Рај. Пијам кафе и се прашувам, колку може да е бесмислен овој свет. Сиво. Сиво чувство.
никако све ми црно сеа се вратив од факс и нема кој да ме пречека,единствено што ме чекаше кога ќе се вратев е ма4ето а сега и него го нема кој знае каде е......... само го молам Господ да ми се врати зс не можам животот да си го замислам без неа :roll: :roll: :roll: :roll:
недешифрирано.....срекно....хммм???тажно....не знам што ми фали....во исто време сум среќна а некако празна во душичката....кога би знаеле да кажам што ми недостига може и би ми било полесно......заборавив дека сум на факс хихихии hock: си дремам дома и летам некаде далеку од сите од себе ....
Како и секогаш, наместо да одмарам кога сум болна, јас се убив од работа, и уште имам... А треска ме мава.....Суров е животот! Сега сфатив дека не сум јадела ништо. Е не се оздравува баш така. Се прашувам дали би се сменило нешто ако кога сум дома си лежам и спијам, а не работам. Прави ли некој воошто разлика?!? Јас правам. Знам дека се' што е до мене сум направила. Иако и за ова не сум сигурна... по ѓаволите, се' се плаќа... еден месец летаргија се враќа како бумеранг. Капитализам, стапка на невработеност, БДП по жител... се' нека оди по ѓаволите!
Супер, ја напунив машината со алишта, во рерна ми се пече ручек, јас си пијам кафенце пред компјутер.....како за понеделник се чувствувам екстра
Mnogu stresen den! volku loso cuvstvo ne me macelo mnogu odamna! mi se place! Od sabajle se mi trgna naopaku, Studeno nadvor a jas pes na rabota pojdov :roll: , veterot vo usi mi sviri ,a na rabota pozamorno ne bilo oddamna! nekaneti gosti me posetija uste od rano :evil: ...ni kafeto na raat ne go ispiv! uffff samo da pomine... abe mora da pomine mi se place,mnogu... i se prasuvam koga posleden pat sum se cuvstvuvala tolku nervozno i razocarano... own:
Па..... да речиме добро. Час по германски заменив со кафе, па еден круг низ чаршија.... сонце златно, воздух остар. Убавини!
ubavo se custvuvam,sonceto sto gree nadvor mi dava pozitivna energija,mi ja podgreva nadezta deka rabotite mozat da trgnat na podobro
па добро...малку со грижа на совест што си ја земав и оваа недела за слободна ама ваљда не гресам,го чекам златото мое,треба да ми донесе некои вести па се надевам добри ама штом го нема до сега не ќе е на арно....се молам се да биде добро...
Па добро се чуствувам,со оглед на тоа што рано,рано,6 и 30 станав,и за чудо не ми се спие,и сега сум се распеала,уште да можете да ме чуетееееееее....
Денеска сум добра,нека биде убава неделава што почна.Си го видов либето,си го гушкав синоќа,и така.Барам прошка од сите форумџии ако сум ви згрешила,од денеска нов список за грешки да ми водите
Празна ми е душава, и страв ми е од иднината. Еднка колешка, што ми беше голем поддршка на работа, си оди. Имаше огромно искуство, и секогаш можев да се обратам за совет, мислење, сугестија како да се направи нешто. Другата колешка си отиде пред неколку месеци. И сега си го поставувам прашањето, можам ли јас сама да продолжам? Ќе успеам ли? Ќе биде ли се во ред? Многу ми е страв. Ова ми е шансата што ја чекав со години... а сега се плашам!
mozes.....definitivno)))))....vo tebe mnogu veruvam....100% ova ti e sansa...predizvik....pozdravce Ariel....mozes...sigurna sum :up: sansa e...i iskoristi ja :up: ...
Фала многу за поддршката, многу ми значи! И тоа што викаш, предизвиците ме водат низ животот, а мене паника ме фати... Се надевам и ти скоро ќе си најдеш добра работа. Магистер, а без работа, страшно и срамота за државава!