Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Ме утепа мамурлакот!
    Ниту ми се јаде, ниту ми се учи , ни да компјутер не ми се седи. Сите желби се исцедени од мене, како корка лимон сум :doh: И се мразам кога сум ваква.
    Си смрзнувам по дома, уште еден пар чорапи ми фали мислам и готова е работава! Ни до вц нема да станам да одам....

2. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    нервознооооо :@ :@ :@

3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Powerful. 8) :emo: :rock:

Отидов јас да ги доучам чекорите. :$ :*

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.274
    Допаѓања:
    67.881
    Со големи промени во расположението, пмс нели. Среќа дечко ми не е дома, инаку за врат ќе се фатевме веќе :lol:

5. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Бев цел ден кај дечко ми и срцето на место ми е сега :) Си јадевме пуканки , се галевме , ме пазеше златцето :inlove: Многу убаво ми е цел ден ... исполнета сум :) :$

6. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Имам испомешани чувства. бев на свадба си се изнаиграв. Супер бев расположена, дојдов дома и се изнервирав. :swear:

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    Утепано.
    Работно и денеска. 7 дена по ред. Капитализмот ми ја грицка душата.

Зевам како мрдната, симнувам некое филмче со Бетмен и Супермен, прочитав само DC Фанс и знаев дека треба да го гледам.

Ми се јаде нешто благичко, ќе го почекам Хуго да донесе. Немам сила да се симнам ниту до продавница.
    Ми студи, замотана во две ќебиња, ќе пијам малку чајче да си го одморам телото од напнатост и умор.

И што научив денеска?
    Луѓето што немале, а што сега имаат пари - се најбедните, најмизерните, лоши, грозни, одвратни суштества на светот!!!
    Тие што имале отсекогаш ги сфаќам некако. Уфилмани - да, ама се во свој свет, си фураат друг филм надвор од реалниот, како да ги осудиш кога цел живот се со златно лажиче?

Ама овие покондирениве тикви! :devil:
    Арогантни и безобразни, мислат дека се докопале до некое евро и душата сакаат да ти ја извадат!
    Да те потсетат дека биле како тебе, просто обични, ама неееее, сега веќе не се.

Не можат да изнајдат доволно средства и начини како да го прикажат богатството и да ја скријат некогашната беда, ама џабе.
    Во душата сте скапани. (смајлиштоплука)

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    како...НИКАКО ете така :(
    10.10.2010 најсреќен ден.....за кого како :x

Настинката ќе помине, главава дефектна боли, ама и тоа ќе помине....физичка болка е.
    Што со душевната болка?! Како се лечи таа?
    Ви се случило некогаш да ве боли, а незнаете зошто, незнаете од што....нитку како дошло до тоа.....да бе викаат како дошло - така отишло....ама кога ќе си замине ова грдо чувство?
    Викенд е бе, остај тоа продолжен викенд и сите кројат планови за шетање, а јас седам и се прашувам што не е во ред со мене :^)
    Незнам што толку сум направила за овие дваесет и некоја година па така да си игра животот со моите чувства и да ме тестира до која граница можам да издржам.......а верувајте границата се ближи :x Неможе вечно да се остане смирен, сталожен, како ништо да не допира до тебе.....кога однатре имаш бура од чувства, кога во срцето врие како во котел за топење железо.....мхм и железно срце да имав ќе се стопеше :wasntme:
    На крајот доаѓам до некој заклучок дека има премногу чувства кои не се кажани, покажани и докажани.....па срценцето е толку малечко а во него собрало толку многу и сега му тежи :$

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    ме боли грлото најмногу на свет :( не можам ни цигара убаво да испушам (ама пак 5 запалив денеска :lol: ). немам време да си ја измијам косата |( до сега бев со другарки, ајдеее кој што слушнал, разбрал... таа е |( ама сега ќе си мавнам еден туш и со љубовта под ќебенце и филмче... :$ најубавко да ни е :* :*
    едит - ништо не сум јадена цееел ден ]:) немам апетит. лелеее ќе си се разболам јас едно убаво... ама ајде :worried:

10. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    Некако сум среќна а ни самата јас незнам зошто, ете така се чуствувам...хепи :)

11. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Хмм...
    Не знам од кај да почнам....Уморно...значи времево како влијае на расположение тоа е чудо МРАЗАМ ЕСЕН :@ Не ми се прави ништо, немам волја за ништоо уфф мразам кога сум ваква депресивна и пасивна...Не ми се јаде, не ми се седи на пц, не ми се искача надвор, ладно ми е...а дечко ми го нема нигдее :( Уфф сакам да ми помине ова никакво лелееееееееее ќе пукнаааааам :devil:

12. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Незнам дали со зборови можам да доловам како се чувствувам и денес,и изминатиов период.
    Незнам ни дали ќе ме сфати некој,искрено ни јас сама неможам да се сфатам,а рака на срце на никого не сум се ни доверила зашто сум ваква со променливо расположение(ниту планирам),незнам ни што ми е,ни зошто ми е така...Се чувствувам глупаво и си се лутам сама на себе затоа што мислам на бившиот,и не ми се допаѓа тоа што има каква-таква врска.А не го сакам.Не! :shake: :|
    Во друг момент си се чувствувам убаво што сум си јас-јас и си се гордеам со мене,за пак во наредниот момент да се фатам како мислам на него и си велам глупа си анима,глупава една е така нека ти е,ќе се нервираш кога мислиш на него,а зошто?Да,зошто,не го сакам,мислам дека го мразам,дури и ме нервира,и повеќе нема никогаш да му кренам телефон,и ќе го игнорирам.
    Го мразам периодов,кога ќе помине?И како ќе заврши?Се чувствувам и изгубено и како да ме фаќа хистерија,и луто и....
    Се извинувам однапред на модераторите што на моменти преминав и офф топик можеби,ама така се чувствувам денес,и морав некаде да кажам,да напишам,морав...ако има некоја тема за моменти на глупавост или хистеричност слободно нека ми го преместат мислењето
    :@ е така се чувствувам!

13. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.583
    Допаѓања:
    3.432
    Сконцентрирано, со мнооооогу желба за учење :lol:

14. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Уморно, цело сабајле лупам пиперки :devil: ајварот е многу досаден за правење ама и мног е вкусен :lol:

15. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Уморно и грлото ме боли ;(

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.274
    Допаѓања:
    67.881
    Наспано, одморено, слободно :rofl:

17. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Искрено физички се осеќам како лајно !! Ме боли грлото носто не престанва да ми течи и се ме болииииииииииииииииииииииииииииии !!! Пијам 903248930254 апчиња иии веќе 3 дена пијам чајјјј ...Ми се смачи -.-...И утре не одам на училиште :P Иначе психички сум супер xD

позз до сите болни :( а и до другите...

18. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Уморна сум. Секој мускул на мене ме боли. :( Не сум баш расположена но мислам позитивно. ;)

19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Спиев многу...сега не ми е убаво!
    И вчера си претерав со алкохолот и ич не ми беше гајле...ама сабјалево...
    Исто и си премрзнав, глумев како не е ладно, а студов ми проби до коска. Ми се чини дека уште се тресам! И така и јас денес со топлите пијалоци, една од многуте настинати на форумов! :D
    Немам желба за учење, ниту за некоја работа да се фатам... можам само да си седам и да си уживкам.

20. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Дијагноза (Успешна операција пациентот полу мртов) Ете така се чуствувам...Целата затната ,нос грло ,на момент топло ми е потоа ми студи, солзи ми излегуваат без потреба од очи...И сите доктори сега да ме лекуваат нема да ме излекуваат ... Резултати океј ,озбилна е далеку од океј.Ај да не се жалам .Жива бомба сум :)