гледам сите настинати на форумчето, а? лелее и јас сум таква, абе не знам како може испив цела доза апчиња пред некое време... а сега грло ужасно ме боли и морам да кажам дека убаво се наспав, малку ме измачија соништа... ама ај нема врска се навикав јас и некако ептен ми е убавко, јас дома на топличко, а надвор така нежно си врне, убавини и си ги дружам бискотките и млекцето никаде без нив
Denes se cuvstuvam mnogu tazno,em takvo e i vremevo Mi fali decko mi [mod-kirilica:2ubnkiw0][/mod-kirilica:2ubnkiw0]
Подобро се чуствувам малце,температура немам,кашлам,а интересна работа вчера од што се преплашив од тој земјотрес ми помина грлово и сега не ме боли,иако и неколку пати ми се фати гласот,сега е подобро ех тој пусти страв што прави,одма исчезнува болката
Ништо посебно, обичен ден. Наликува на недела, иако е понеделник. Цел ден трчам низ куќа и замарам луѓе, попаметна работа и така немам. Имам куп за учење, а не ми се фаќа книга. Everybody seems to think I'm lazy, I don't mind, I think they're crazy... Учам, а паметот на друго место ми бега. Времево е гадно, тажно и разлигавено... Монотонијава полека, но сигурно ме убива.
Се убив од спиење. 10 и нешто часа, и телото и мозокот конечно одморени. Ама некако досада ме фаќа по дома. Си пребројувам парички, ќе одам на Nouvelle Vague. Plus one. Успеав да ги видам баба и дедо денеска и по кој знае кој пат да си евоцираме спомени и да прикажуваме носталгија по минатото. Едни исти работи ми ги кажуваат по 100 пати. Ако. Не ми пречи, ни најмалку. Ме смее.
На татко ми му беше роденден денес па така го поминав денот со гости , муабети. Планирам да си легнам уште малце зашто се чуствувам многу уморна
освен што конечно се одморив, баш сум расположена ги сакам празнициве на за друго туку затоа што не се работи и можам да си поседам кај мажулето, абе терање викен легачење, ајде нешто денес се осеќам и лошо низок притисок а од што е немам поим. се ми се мати и сум не урамнотежена, ми недостигаше фемина, па така да ете дојдов се распакував и малку се расположувам со феминка. сакам да ми помине ова гадно чуство на низок притисок
Првин бев среќна,имав гостин за викендот-дечко ми,ама си одите попладнето и ме фати настинка Не затоа што си отиде(секако утре ќе се видиме), туку и претходните денови не се чувствував добро.Сега ме боли грло,кашлам по малку,и се чувствувам изморена и омалаксана...Се надевам брзо ќе ми пројде
Прекрасен ден, со многу емоции, дожд, црвено носе, соочување со моето минато и со самата себе, разговор со мојата најдобра другарка во едно фино кафуле. Ја сакам мама и го сакам тато. Утре ќе учам, ќе станам најголемата бубалица, се ќе знам и сите ќе ги нервирам. Али на математика и физика, нема многу да се експонирам
Прегазена , понижена и разочарана.Ете толку ..а депресијава е како бездна без дно која се повеќе ја полнам со солзи ..