Се чувствувам заморно, исцрпено, навистина напорен ден, но сето тоа со посебна причина. Вреди овој труд што го вложив денеска
Се чувствувам онака,малце разочарано зошто некои работи не испаднаа како што планирав и некако денов без врска ми пројде
Едноставно прекрасно, после подолг период. Реков дека не се замарам и навстина не се замарам Мислам само на себе! Себична! И без гајле!
Ми беше предвидено денот да го поминам духовно, исполнето и среќно бидејќи беше важен ден за мене. Ах, проклетата моја емоционалност е овде се да уништи. Многу тажен ден, исполнет со стрес и невозвратена љубов и внимание.
Се чувствувам затнато. Веќе е нов ден, а мојов нос не престанува да тече. Што е уште полошо, почнав да го губам гласот. Е тогаш се чувствувам најнемоќна. Гласот ми е едно од најсилните оружја, и кога ќе се случи да ми засипне или да го губам( а тоа е многу често во зима) се чувствувам како да ми отсекле нога. Значи денес сум како полу саката. Ама бидејќи е нов ден, ќе легнам и ќе се наспијам убаво и веројанто кога ќе станам состојбата ќе ми биде подобра. Сакам да и кажам на Harlow дека било какво чувство е подбро од НИШТО. Ништо е најлошто нешто кое може да се случи. Немој да мислиш дека е пдообро и полесно...воопшто не е.
ужасно ужасно и некако јадно вака не сум се осеќала од мн одамна ама ќе ми помине и ова само појака станувам ама несакам да станам кукла дрвена несакам се сакав таква емотивна и целата чувствтелна на секоја промена,вечерва излегов бледо се така беше бледо блед луќе бледо диско бледо се се некако без смисла....Го сретнав оној што ме измачуваше во средно школо оној голем батко кој ми го замати тинејѕерскиот ум...хмммм боѓе господе колку се менуваат нештата тој во брак со деца јас сама но девохка веќе жена ..си посакавме среќа тој на мене што побрзо да ја дочекам својата јас на него честитки за среќата што му се случила,..,колку чудно а ме тр4етираше како парче месо пред 5 год а сега сум месо плус мн мн памет во главата хах смешно смешно смешно е се што се случува ...се осеќам бедно јадно а од др страна толку силно и непобедливо ШТО СЕ СЛУЧУВА СО МЕНЕ!!??
Ужасно. Се мразам себеси, а очекувам другите да ме сакаат. Никој на светов не може да ме сфати, никој. http://www.youtube.com/watch?v=32nlxQOe3tw&ob=av2e Најдобро може да го опише тоа што го чувствувам, иако знам дека нема да ме разберете...
Не ми е некако денов. Само се карам од сабајле. Имам многу за учење. Ми фали дечко ми, сакам да го видам..
Прекрасно!Можеше и подобро да биде да станев порано и максимално да го искористев денот ама тоа е што е...и за тоа кратко време што излегов да шетнам со дечко ми супер си се осеќам и си се вратив дома задоволна и во добро расположение