izvinete vaka so nema vrska so temava ova so ke go prasam ... sakam da prasam kaj da gi najdam ova citative so se pisuvaat nad vicot na denot ne mozam da ja najdam taa kategorija. pls pobrzo ako mozi fala i izvinete uste ednas DD pozz
Леле Лилит ќути,трај ќе се издадеш,па кај ќе ти биде крајот,немажена ќе седиш! Хипика знаеш ти кои се на цена млади ергени над 20 и кусур години од таму,арни ли се,не ли се?!Или арен е штом е од Охрид само да не е варошанец?!
е баш вака. И бидејќи денес се ми оди наопаку па и понеделнечки леллее. Си направиви колачиња, касни порасни ќе биде работава. Ми недостига еден момак Се надевам ќе го видам утре и ќе го изгушкам :roll:
имам некое чудно чуство денес се надевам дека све ќе искочи на добро. добро утро девојки среќен работен ден
za mene sega e dobro utro ama loso utro se razbudiv so glavobolka i celata sum pospana nemam volja za nisto aj mozi pa posle ke trgne denov na poubavo
Леле денес баш сум онака глупаво расположена :? Ме фати тоа ПМС,нервозна сум, ме болат гради, леле ке се шекнам ама покрај оваа женска мака па сум малку среќна немам ништо за учење па можам да се фрлам на уживање
e dobro be lilit sto im fali na varosani?sega se razocarav!pogled na ezero,se ke znaes so se slucuva vo gradot.e znam ima edna mana ke si gi iskrsis stiklite ili ke nosis samo patiki.pozz i varosani ne se tolku losi kolku so gi praat !!!!
deneska sum premorena, dosadno mi e, site zaminaa negde jas sama se dosaduvam, glava mi puka... i taka
Амерички палачинки со компонт од праски и шлаг. Ја дупнав зделата со миксерот...не знам ни јас самата како...туку,знам,ама ајде. Мачката спие и се топли,јас и завидувам.Сакам да имам мачиј заби и да си крцкам ковчиња. Карамели веќе не јадам и точка.Ем пломбата падна,ем ми го поткрши забот,ама фино ми го поткрши...а ако сакаш фино направен заб ќе чекаш до утре,еми забарот бизи е. Стрес за заб,чумким рекол некој,некогаш,еден заб вреди повеќе и од дијамант.Е вреди да ми ти кажам право. Деновиве се наопачки.Летаргија завладеала.Книгите не допрени,факултетот запуштен,момчето не спастрено,куќата несредена,ручекот не направен (што лажам,ручек не правам освен ако не сум умрена за јадење или пак ми се јаде некој специјалтит кој мајка ми нема да се нафати да го среди илииии ако треба момчето да си го најадам,туку добро се вклопи),мачката неизбањата,орбитрекот прашина фати,еве трет ден по ред. Одличен избор на омекнувач за алишта направив,котон флавр...мерак,мх,мх,мх...цела куќа мириса. Некако мали ми се деновиве...кога гледам во часовникот цело време.По некоја статистичка формула колку време гледам во часовникот и колку време сум продуктивна,обратнопропорционални би излегле. Лаптопот најсреќен и најгален е,камо јас да бев... Ми се часка со фини луѓе на фино место со фино пиќенце само дома да не сум...ама не можам бе,не можам...се во забот ми е умот! Инертност рулз...
Почнав да постам од вчера а денес се нешто ми се јаде умрев на втор ден не плачам јас за мевце ама јогуртче сиренце не во искушение ке влезам можам ке издржам.
Како колаче пред очи на дете. Истоштено, ама потполно. Ме изнервира една професорка денес. Значи, се’ можам да толерирам, ама иронија и сарказам со лош квалитет - не. Се надевам ќе гори во Пеколот. :twisted: Се зезам. И онака сама себе се казнила, нема што да и посакувам лошо. Едноставно некои луѓе не знаат да пристапуваат со добро. Друго, ми се јаде цеел ден нешто мрсничко, нешто грозно, што би рекла јас. Но, спанаќ на мени. И некоја супа со кило моркови, а јас тоа не сакам ама ич. На крај ќе отидам до пекара и ќе се натофтам бурек во 11 саат и после ќе мјаукам како мачка. Се мислам дали да си правам помфрит и да си изрендам сирење врз него. Ете, кулинарски размислувам. Значи, и гладна сум. Во принцип не пишувам долги постови, ама ова така ми дојде. Куп емоции без влез и излез. Некогаш ме задушува овој клет град, инспиративно ѓубре е. Но што можам? Да избегам - не можам, немам услови нити имам каде да бегам. Можам да го сменам? Сама не верувам. Со исполитизиран колектив, уште помалку. Инертност, тапост, наспроти хистеријата, што морам да се согласам со дотичната, си ја негувам достоинствено. Близнаци = одвратни знаат да бидат. Дволични гадови :evil: (не генерализирам). Чао Фемина.
И денес и предходните денови се чувствувам никако... Недоволно сама за себе, мислам дека нешто ми фали, дека не се у реду со мене... Се нервирам, зашто? Ни сама не знам... Само сакам ова што побрзо да помине, да заврши
Се чувствувам многу чудно.Како нешто да ми тежи и да неможам да го симам.Утре мојата најдобра другарка прави операција на раката.Страв ми е многу дали ќе излезе се добро,а сепак неа ја тешам и и давам на знаење дека се ќе биде добро и дека сум со неа.Се грижам за наставното по историја утре.Неможев да се сконцентрирам и да научам бидејќи паметот ми леташе на друга страна.Се чувствувам многу тажно... :roll:
ХИпица е ХИперактивна! А иначе Лилит, баш за тие ергените во градов не сум информирана, пошо уште не ми затребале, али сигурно ќе се нахде по некој. А на Варошани ништо не им фали, Варошанките се тие кои не чинат.
Ова ноч није мој дан :roll: или така некако Лош филм ми се врти низ глава, ме мава монотонија, лошо, лошо ,лошо....
Збунето...до вчера бев негова дилема бејби, а денес јас не знам што да правам hock: Што му требаше да ме бакне...сега што да правам hock: