Многу горда на себе Имало и во мене потенцијал за некој работи а мислев дека немам шанси. Е многу сум си среќна сега просто неверојатно како некој ситници толку многу ќе ти го разубават денот
ме боли глава цел ден и некако не сум ок...мене рееееееетко глава да ме боли ама денес еве уште ме штрека
Како - јако. На работа ми пукна пи*на жила веќе од идиоти што се јавуваат. Нејсе, останав жива. Ми се чини дека направив еден куп грешки. Вечер, на Нувел Ваг, осеќам ќе смрди на помпа и трендаџиство. Луѓе што везе немаат кои се они, а ќе дојдат да се пуваат. Ова не би требало да ми смета, зошто сум возрасна и не треба да се докажувам, нели, за музики, ама посилно некако беше од мене. Бели лаги на Таксират. Одговорено студено. Така мора. Добив, и во крв и коњак, вечер ќе танцувам, сама со себе. За инает на се’, како тинејџерка!
Напнато...утре полагам тестови за кола, а задутре правам есеј по социологија на право Би сакал да имав некое програмче во глава и да може да меморира материјал место мене
Денес се чувствувам многу подобро, за разлика како се чувствував во саботата вечерта Мислам дека работите пополека се подобруваат, иако тоа е незабележително. Сепак, мило ми е поради тоа... Се чувствувам многу уморно.
Цел ден не се насмеав асално. Зошто? Затоа што спиев цели 5 саата,и тоа за втора смена. Цел ден во школо ми се спие. И сега си легнав...И пак не се чувствувам наспано. И сигурно дека нема да си легнам полни 2 саата
Денес нешто многу збесната бев (во позитивна смисла).Имав вишок на енергија ама добро преска ја потрошив и сега некако супер ми е,онака релаксирано се чувствувам
се чувстувам како да сум сама некаде на некоја полјанка, а врне истура... и јас така сама со чадорче во рака, и си ги голтам солзите... се вртам наоколу, нема никој... сама со немир и очај... ете така се чувствувам! и спремна да исправам криви дрини!