Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сфаќам дека единственото нешто кое ќе ме одржи во баланс и рамнотежа во овој живот се ваквите вечери.
    Убаво музиче, многу танцување, магична енергија до небо, а јас заборавам на сите проблеми, се' додека те држам за рака и те бакнувам нежно во вратот.
    Некако коцките се подредуваат и ми е убаво, јас сум типичен контрол фрик и сакам да ми биде под конец.
    Ќе беше поубаво да успеевме после концертот да си дојдеме заедно дома и да поспиеме , но оставивме за друг ден.
    Вчера те поседував , и ти мене, заедно се поседуваме.
    И нема, апсолутно НЕМА поубаво чувство на светот од тоа.
    Да припаѓаш некому, и некој да ти припаѓа само на тебе.
    Ќе заспијам со мислата како мојот свет има смисла.

п.с. жените се прави кокошки кои немаат култура за уметниците. не престанаа да кокодакаат, жими се' сакав да убијам неколку! :devil:

julie77 and girl1985 like this.
  2. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Овој ден ми е хаос , кога тогаш ќе се мрднам од умот од таа моја работа :@ Човече минус 6000 ццццц!!!!
    Па ова го нема ни во Тунгузија !!!

3. karina8

karina8 Популарен член

Уморна сум веќе од учење..тестови, испитувања |( Како напнале оваа година екстерни ќе имало и ајде секој ден тест, а не дека ќе има :tmi: Ми треба одмор, како добро ќе ми дојде викендов..само го молам да побрза :wasntme:

4. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Како да ме удрил автобус , ете така :@

5. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Уфф, доста се изнервирав уште рано сабајле, комшивката уште спиев во кревет ми sвони на врата ненајавена кафе да сме пиеле, лелеее грам култура да се немало :@

6. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

одлично.... релаксирано, влегов во светот на фантазиите мои и праење филмчиња... кај и да е треба да почнам да учам може ке се разбудам :)

7. julie77

julie77 Форумски идол

Trendafilka likes this.
  8. martincencee

martincencee Истакнат член

Распеано некако од сабајлечки.Се надевам дека вакво расположение ќе ме држи цел ден а и понатаму... :)

9. Shelea

Shelea Форумски идол

Фервексирано, со бас линија во гласот.
    Вчера беше отмено, пулсирачки, страствено, но еден грам, од нешто, ми фалеше.
    Не знам точно што, ама некако... Нијансичка некоја, дали во преформанс, дали недостаток на некоја песна, или моето уво толку се кредитирало на музика, што сега деформирано ми изгледа се’.
    Генерално, задоволна.
    И болна.

Баратам со рими денес, е!
    Со водолијата денес сме заедно на работа, ќе се занасаме 8) А вечер, би едно чајче во Пјаца, и малку муабети релаксирани...
    Словенецон сака да ме земе за жена, а има двегодишна врска. Без памет, мажи, нели.
    Чувајте си го здравјето денес, феминки драги.
    Гушкам, многу.

10. 1209

1209 Форумски идол

Хммм онака...релаксирачки :) Убаво ми дома...после напорниот ден на школо...значи кога ме закараат по се ме изредија :worried: ама не се жалам горда сум на своите исцрпни одговори :D И тоа....ми недостигаат друшките,сакам да си пијнам кафенце со нив да си помуабетиме :( ме плаши помислата дека од другата година бетер ќе е,одвај во месецот дали ќе пијнуваме кафенце..ахх сакам си ги временцата кога беа средношколки па не дружеа по цел ден :( Ама ајде викенд од утре :rock: :drunk: :D Имајте убав ден :*

11. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се чувствувам чудно, до сега не сум чувствувала ништо слично на ова, дали е љубов или некаква си опсесија, но неможам да престанам да премотувам одредени ситуации во главата. Се чувствувам беспомошно.... Се надевам дека се' ќе се среди вечерва. :?:

12. annii

annii Популарен член

Испомешани чувства. Се нервирам не можам да запомнам неколку табели, а имам за учење за утре, но како кога сум возбудена. Ете што може да направи една порака.

katakomba24 likes this.
  13. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Денес како и секој друг досаден ден. Цел ден ми се спие, нашкола се беше хаос а јас си дремкам на клупа и си слушам музика. Во мене поминуваат 396 мисли а никој не смее да знае за тоа што го мислам (знам). Сега сум овде малку изнервирана, а порано седнував на компјутер и знаев дека некој ке ме насмее. Сега седнувам и знам дека некој ќе ме изнервира. Затоа и ме немаше 4 дена. |(

14. 2468

2468 Популарен член

денеска сум си лута самата на себе! и треба да сум лута, ете така...
    на момент се појави убаво расположение во мене кога ми ја соопшти дечко ми веста... ама еве пак се вратив на старото...
    вечер излегувам со женско друштво, ајде може тие ќе успеат да ме насмеат малку :)

15. girl12

girl12 Истакнат член

Никако..
    Имам треска, главоболка, дури и ме боли стомакот, ми се врти, ми се спие, одвај се држам на нозе. :worried: ;(

16. slavica999

slavica999 Популарен член

Многу подобро од вчера :P

17. Speechless

Speechless Популарен член

Изморено. Ми треба сега моментално една топла гушка од дечко ми, и така заедно да си седнеме на топлово кај мене , да си гледаме филм. Па смеење, гушкање, разменување бакнежи.
    Ми треба тоа!
    А не монотонијава, само седење пред ПЦ.И тоа и тоа и тоа.
    Ме мава депресија вака. :doh:

18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Убаво среќно и ненаспано, се додека не видов една сцена која го извлече сиот мој бес на површина, а знаев дека немам некоја палка во близина :@

19. Ferhunde-L

Ferhunde-L Истакнат член

Грдо како и секој ден . Изморено (а немам ништо фанато) , ми треба време да си ја одморам главата од секакви глупости ми треба да се изолирам една ден.

teddybear likes this.
  20. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Расположено и среќно :) го чекам утрешниот ден кој ми мириса дека ќе биде многу убав...