сакам само со стиховиве од песнава да кажам како се чувствувам ...мирис на есен ветрот ме води пред мене суви лисја кејот е празен __________________ јас повторно сум лист само ми фалат тие очи... _________________________ ...тие очи јас да ги видам велам боже дај ми крија ми дари син цвет и ми шепна за тебе моја мила тие очи јас да ги допрам барем еднаш дур сум жива и да речам во минато сум била јас....
Пааа добро е ,не се жалам,иако фали многу за да биде одлично. Склучив договор со мамичка за уште еден шопинг и тоа ме присмири ептен многу Се ветува и нешто друго,само ако се исполни,ке бидам и јас ептен исполнета и среќна. А посебно во моментов имам еден прашалник у глава..Имено,поручекот кај нас на врата заѕвони еден дечко од некоја си фирма за чистење згради.И јас се појавив на врата и типот кажа само здраво и запелтечи јадниот незнаејќи да продолжи и дури и сам си кажа дек заборавил што се‘ треба да каже. Е сега прашањето на векот е со одговор составен од две солуции : а) Дали тој се исплаши од призорот што се појави на врата и б) Остана без зборови од мојата невидена убавина Лелеее ќе ме дотолчи ова ,не дека типот беше нешто екстра ,ама мене ме интересира драги мои,женската суета е голема,а и вие самите знаете колку многу И тоа е отприлика тоа..приЕтно и дослушање
Лелелеее ма незнам што ми еее цела недела сум нервозна се карам со сите ( и главата ке ми испука дали е до времето или друго незнамм
Ептен уморно и ненаспано, бев на факс сабајле рано и едвај чекам да си одам дома...ќе го преспијам целиот ден па после сигурно ќе се чувствувам подобро...
воопшто не сум добра не е настинка, не е грип... нешто друго е... ама нема да ве заморувам со тоа. петок е, викенд е... а јас по препорака на докторот морам да седам дома и да одморам. уффф треба да правам тестирања се за здравјето нели? ајде мора да се прескокне овој вотка викенд ама затоа па здравје наредниот.... дабл вотка парти
Збунето. Премногу збунето. Не знаев дека сум волку комплицирана. Да можев да откријам што ме кочи лесно ќе беше, ама ете, не можам.
уфф никако...ккако да ме газеле слонови...спијам од среда до сега....грипот ме нервира, кај сега го закачив...не можам више болнаа сум...ме боли глава, нозе, раце, грб ауууууу се ме боли....се презноив 360пати....смрзнав исто толку....ништо ни апче, ни чајче не помага...ааааааа
Денес ми е еден од оние денови кога ми се закануваат грди чувтва на секои 5 мин. а јас треба со позитивни мисли и насмевка да ги растерувам! 5 минути сум ваква....па после 5 минути онаква....па наредните 5 сосем трета Ситуацијава е вака некако сите овие смајлиња (расположенија) ми вртат околу глава и кое од нив ќе успее да се всели во мозокот тоа ќе владее во остатокот од вечерва со моето расположение!
Убав ден, добар почеток, почеток на викенд, тестови и испрашувања цела недела, илјада желби и идеи, Дали Лукс ќе исплива во се ова што е чека? Инаку се чувствувам како одново да сум се родила и за сите овие работи погоре имам голема волја, ништо сум без гушкање
Ужасно. Главата ме боли, ко да носам тон на неа.. Немам спиено цела недела асално. Се ми се поремети. Настината сум. Сепак, овој петок ќе си го поминам дома. Немам сила за ништо.
Највесела на ЦЕЕЕЛ свет, затоа што си ја изнагушкав мамичка, само што не ја срушив на автобуска Си мирискам на убаво, мераци... Малку имам грижа на совест за мојот испад вчера, но ќе се трудам да ја поправам грешката и да го надополнам оштетеното.
сексуално манијачиште сум денес,не знам што ми е....апстиненција и не е на арно,ама сега веќе се олеснав и задоволна сум со себе во овој момент
Денес дефинитивно 368 пати го сменив расположението. На смена беа г-ѓа Нервоза и г-ѓа Радосна. Смената им траеше 10 мин. И се така наизменично.
Не е можно да се вљубувам во него, не не не Ах зошто си го комплицирам животот, зошто овие чуства сега, и за него. Ама не можам против себе, денес се чуствувам вљубено и изгубено