Нервозна сум некако цел ден.... шо и да е, имам ироничен одговор на се` и дури сама на себе почнав да си сметам, алал да им е на тие што ме трпат. Фала
Чудно. Спомените ме гонат. Чувствата ме прогонуваат. Не знам на што да мислам за да ми е убаво. Било што да помислам оди надолу... Се пропаќа а сепак на крајот се гледам на врвот.
Ми се јаде, ама во дневната се насобрале мажјаци и дивјачки гледаат фудбал, па немам пристап до кујната. Мамичка веќе стигнала и веќе ми недостасува...
Добив а не сум нервозна , не знам зошто Сега би само да ме гали или чешка некој за да си заспијам Му се вадеше една година на дедо ми , ми се навратија спомени .. ништо негово не сум заборавила . Не требаше баш сега да отиде , не требаше сеуште ..
Нервозна.Цел ден сум нервозна.Не знам како ме трпат тие околу мене.Овој ПМС ептен почна да доаѓа до израз последниве неколку месеци.А не бев таква.Се ме иритира,се ми смета,се ме нервира.Ни сама не можам да се трпам...Едвај чекам да ми дојде.
АЈ ФИЛ ГИЛТИ!!! Реков дека ќе учам и нема да шетам, а јас си седам на фемина Плус книга не пипнав денес....и ептен се нервозирам кога ќе ми текне на тоа Ама затоа пола ден го поминав во кујна и мамичка ме пофали, а пола ден на компјутер ДЕМЕК принтам матријали за учење.... Оф леле Гоу.....кога сада лажеш своим медним уснама....
Слушнав една песна и се присетив на старите лоши времиња. Но сепак, најдобро опишува како се чувствувам денес: And I'm so sick of love songs, So tired of tears, So done with wishing you were still here...
Хм...Денес.. Само плачам од сабалје,за глупости,синоќа убаво си направив монолог пред него,само што мислам дека малку задоцнив со тоа...Се надевам дека се ќе биде океј. Што правам?!Уште не ми е јасно,си играм со себе,работите отидоа предалеку веќе.
Добро, ќе се стоплам јас НЕКОГАШ?? И имам за учење, за читање, да, ама гајле ми е. Гости ќе имам. Лалалаллалал
Како кога ќе ти го кренат притисокот уште рано посабаље, е така се чувствувам. А воедено и сум така, расеана, будалеста, па на моменти и дрска. Добро е. Добро се чувствувам. пс: Ја гушкам Лилит!