Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. MeLL

MeLL Истакнат член

напнато. одам на школо знаејќи дека праам тест а голема мрза ме тепа ич не ми се учи а сакам барем 4ка :lol: ах да ја имам таа среќа професорката да не дојде на школооо 8) но тешко :worried: ќе се надевам ќе се случи некое чудо во моја корист, а истовремено и среќна поради вторава смена на школо убав ден, наспана, дотерана, нашминкана..

2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Уморно, но презадоволно! вреди што сум уморна, уште да видиме резултати :)

3. anima

anima Истакнат член

Се чувствувам убаво,фино,со добри очекувања како од денес така и од наредниов период.
    Малку се изнервирав бидејки ми го одложија патувањето во Италија,но не толку многу колку што би се изнервирала ако беа почнати попустите,така да,и не е толку лошо...
    Сума сумарум си се осеќам одлично. :)

4. maja8

maja8 Популарен член

Уморно, ненаспано....ГРДО!

5. Hipica

Hipica Форумски идол

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Еве вака. Боже колку се очајни некои луѓе :D

6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Па тукушто видов една скоцкана мома, бела шпиц чизма со црн патент и сакав ... којзнае што сакав да и направам, ако кажам ќе ме прогласите за Фемина НАСИЛНИК на неделата. :D
    Полека оздравев, подобро ми е, лиснато и ресани, мојот апетит не се смирува, не само за храна, туку и за други работи :$
    Вчера бев во кино, на Мајки |( оставив коментар во Сакам да кажам, очаен беше филмот, но не и вечерта после тоа. Убава салата, црно винце, многу нежност и Љубов и бев сосема нова личност.
    Тој го вади најубавото во мене, ме смирува без исклучок и мојот свет е сосема во ред. :inlove:

7. sonce777

sonce777 Популарен член

Тажно очите ми се полнат со солзи.Грбот ме боли укочена сум целата колку сакам некој добро да ме измасира.Нервирам се сама од себе од некој мој постапки.Сакам после работата веднаш да си легнам.Ај доста ви се жалев.Којзнае каков ке ми биде остатокот од денот. ;( ;(

8. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Некако тажно, се чуствувам осамено, како најдрагите личности да ме напуштиле, како да не се секаваат дека јас постојам. Луге постојам!! Немојте да ме заборавите иако не сме заедно јас ве носам во срце :inlove: , да знаете..а вие??...овој ден мноогу ми е депресивен..незнам што се случува со мене.. :(

9. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Дали е ова ПМС?! :^) Само се лигавам и ќе убијам некој.... :wasntme:

10. Angelche

Angelche Популарен член

Покрај тоа што спиев само 5 часа, и утрово ме разбуди гласното тропање на сестра ми, се чувствувам прекрасно. Да, прекрасно. Покрај тоа што главата ми паѓа. Имам премногу за учење, за пишување и што ти ли не, премногу обврски, а време - е време немам!
    Планирав да одам да го гледам филмот на Милчо, ама по читањето на постот на Трендафилка, и по многубројните критики кои ми ги дадоа други блиски личности, некако не ми се оди. А и уште кога го видов трејлерот не ми се допадна. Мислам.. го покажуваме најлошото од Македонија во светот.
    И така, прекрасно се чувствувам, а се надевам дека и преостанатите денови од ноември ќе се чувствувам така, пре кра сно. :D

11. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Многу ми се спие, се чувствувм како камион да ме прегазил :(

12. annnni

annnni Популарен член

за никаде...... :|

13. starfish

starfish Популарен член

Напната, оптеретена, нервозна!!
    Ми доаѓа да се расплачам во секој момент. Не знам од каде вакво расположение.
    Одвратно ми е.
    И мислам дека за да ми помине, треба убаво да се расплачам!

14. Rozich

Rozich Популарен член

Се чуствувам како Макбуле од ,,Плачот на Виолината,,.Сакав човек што сакаше друга,мене едноставно не ме поднесувааше...
    После кога и да сакам на некого да помогнам е лошо.Не вреди да бидеш добар!
    + Немам концентрација за учење а утре правам 2 теста :sweat:

15. 2468

2468 Популарен член

напумпано |(
    уште да летнам ]:)
    ајдееее, за некој ден - издишувањееее :rock: :D

16. teddybear

teddybear Популарен член

до сега среќно ... е сега некако не знам празно .... сакам да го гушнам со него среќата да ја споделам не како странци некоиииииииииииииииииииии уф

Добро до кога ке се замараш со него бе тедибеар ... Леле сега да ми се јави ке отидам одма како можам некој толку да сакам .... зафаќа огромен дел од мене ... целата ме има не функционирам без него .... кај го видов кај се запустив ...

Цел ден ме боли ја слушам од магдалена .... Е ме боли стварно ме боли што сум без него и се ме боли . е така сега се чувствувам . и осеќам дека идат многу солзи вечерва ... ах .

17. Tenna

Tenna Истакнат член

Малку продуктивно :rock: ..за промена :)

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Под а,успешно.
    Под б,чудно.
    Под в,брлаво.
    Под г,збунето.
    Под д,сомничаво и параноично.
    Под ѓ,изненадено,непријатно.
    Под е,уморно.
    Под ж,нетрпеливо.

Цела азбука до крај,милион прашања,ниедно не одговорено.
    Ми затреперија пеперутките средношколски.Средба која ме здрви,ме остави без зборови,со пријатна насмевка и збунет поглед,драматична просто да посакаш да оди музика во позадина како на филмовите.
    Дозата на каење беше евидентна,јас имав сонови,сеуште стојам на истото место,арно ама...сакам само да ликувам,а да не примам назад со срдечност.Нејсе,сеуште си стои слабоста,баш се втопив во цела содржина на есента па се осетив како последното пожолтено ливченце на гранката.
    http://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ&ob=av2e
    Патем,од бивши глава боли.Хагабилни и фини,се трудат да те доживеат поинаку и чудно,на начин на кој што најмалку сакаш,ама во суштина едно си сакаат што се мотка низ чаршави,а интригата лежи во промените на телото и начинот на кој што си им ги оставил во паметење женските цветови кои се во својот климакс и им пркосат на гравитацијата.Едноставно речено,репер.
    Сеедно...

Ајде уште малце,ситно,ситно.

mims-89 and Hipica like this.
  19. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

офкам, кукам леле мајче.....сега голтам апче
    колку боли и ме пука ова пусто главче :@

Значи главава НЕМА абер да престане да ме боли....како да учам, КАКО?!
    ....ама за на фејсбук и фемина не те боли...а за учење те боли (ова е реченица на мама) :lol:
    И сега не ми веруваат дека ме боли глава, мислат барам изговор да не учам, а знаете вие Гоу "обожава" да учи нели :P

Денес некако цел ден ми помина во смеа и муабет и фино ми беше...и една убава информација ми кажаа, па сега пуштив музиче и се веселам :D

Тоа ти е Гоу без памет 8)

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Ихууууу најубаво на свет. Станав наспана :!: тоа е најважно. Си се изнасмеав уште од сабајле. После тргнав демек ќе учам, ама НЕМАШЕ МЕСТО ВО ЧИТАЛНАТА :D Како изговор, а? Си го наполнав мешево со убав тост, големо-мал да се разбереме :) бутиците со убавата ми ги превртевме ничкум-наопаку, чак и се одморивме на една клупичка. Картата се купи, четврток ќе се патува за моето мили родно убаво прекрасно сончево грат4е ( :lol: ) и се дојде до ново откритие: на оние кои работат на автобуска НИКОГАШ не им е досадно затоа што секогаш нешто се случува. Потоа следуваше уште една доза на заразно смеење и чат-пат некој срамежлив поглед од типот Ах што ти мислам ]:) . За крај, овој прекрасен ден го зачинив со убаво јадеЊце + со чајче и благца кои себично ги скрив САМО ЗА СЕБЕ.