е после ова, не знам веќе како се чувствувам ооо даа, се сетив, се чувствувам спремна за фризур4е ама по можност некоја пунџа, екибана едит - заборавив дека и + се чувствувам евентуално
Почетокот на денот, т.е прв час класен - тапа, досадно, напнато и нервозно почна да ме замара класната и да ми се дере нешо ( не од шо ја слушав ) , понатака досадно, и после од школо уморна отидов у град со 5 другарки одвај ама најтооп си поминавме од цело скопје го заобиколивме и се расположив, сеа не се замарам со никој, со небитни луѓее итнн . ама и нешто имам некоја доза на тага, незнам зашто, можеби зашо се присетив на едно дете, сеа нешто си слушам некои тажни рап песнички. ај ке ми помине
Од сабајле релаксирано... после мама ми направи фрки и нервози.... па еден период од 2 часа бев сама и имав можност да читнам нешто по скриптине без да ми го одвлекува некој вниманието и после 5 саат пак се наполни куќава и смеење и кавги пак на куп еве седа ме гризе совеста, а книгине злобно се смешкаат на метар од мене Ми недостига некој, сакам да го гушнам....ете баш НЕГО!
Што убаво ми беше на почеток од денот, сега сум нервозна до немај каде Божееее се од корист да се гледало, асална другарка да не можеш да најдеш Ајт у пм више
До сега се чуствував онака опуштено , си уживав во убавите звуци на музиката, и сега ми се поремети ратлукот Дојде мојот терминатор од сестра ...пак нешто и треба... боже се нема спас ...дај ми трпение и сила... оваа збеснала и тоа како збеснала ..и се шета
не тоа во петок ќе го дознааам.....туку ми се подобри малку ситуацијата дома......а за тоа другото стискам заби и се потам