Значи се полека се средува,супер...а за другото што биде нека биде..секако биди опуштена и позитивна.
џули срце не е така баш лесно ...знаиш како ми е тешко на душичката...млада ли мамиичка ќе бидам.....на пола од фак сум....не мора баш сега
Цел ден клапната. Со бурни мисли. Цел ден ми шета ТОЈ по мислите. Само тој. Неможам да ја излечам оваа љубовна рана. Паѓам во депресија, малце од малце. Но чекам да си ги видам другарките, барем да заборавам на момент на се, и да се префрлам на смеење, глупирање.
Целиот ден си го прекиснав дома. Започнав нова книга и успеав да ја средам косата. Компјутерот ми се расипа. Прво се исклучуваше сам на секои 10-15 минутки, сега веќе не сака ни да чуе да се вклучи. Па го откопав стариот лаптоп , од времето на дедо Ное, и го врзав модемот и сега некако се турка, додека го однесам на поправка. Се чувствувам онака баш конфузно, пред ПМС, сакав да се гушкам, а ме напуштија за нечиј роденден, ама не се налутив нималку, па добив комплимент дека сум многу добра, паметна и убава. Што требаше тоа да значи? Што и да значеше, мене не ме мрдна од место, ама ич. Почнувам да зевам од монотонија. Белким утре есенското сонце и тревата ќе го размрдаат мојот индиферентен ум . . .
аниииии... трудна си? па и да си, нели сакаше едно малечко убавко бебуленце да не сум офф, се чувствувам како да ќе станеме тетки феминки
Само што се вратив од кај мажулето мое идно . Супер сум Си ручав кај него , му изедов и скоро цел кашкавал ама ме сака и таква Рече дека сака да се здебелам , епа вложувај сега Си спиев кај него , не ми се одеше дома ама еве сум
Као Devotion песната на The Hurts. Химнично. Во милион бои. Ме препознаваш? Не. Веројатно зошто, се кријам од себе. Флерт, заради флерт. Многу малку работа, многу повеќе размислување. Го сонував сопствениот предавнички процес Не знам што ми треба, знам дека се осеќам чукнато. Љубов, така е далеку нашиот воз. Зачувај ми место во купето. Ќе носам голема торба.
Тој вчера дошол овде кај мене, во мојот град и не ми се јавил? Е алал нека му е, после толку време пак успева да ми го уништи убавиот ден. А јас тука ќе жалам по него, ќе тажам. Е нема!