Опуштено, релаксирано, смирено...завршив се што си зацртав за денес и тоа ми дава некоја сатисфакција дај боже секој ден да ми оди вака лагано и да немам никакви дополнителни пречки кои можат да влијаат на моето расположение...љубим вас!
многу подобро од вчера-само сеуште е рано да се каже да видиме што ќе се случува во текот на денот...
пред се можам да кажам наспано, одморено, спремна за нови предизвици на работното место на кое досадно или не мора да седиш. е тоа ти е али не дозволувам ништо да ме онерасдположи. од утрово го осеќам духот на среќата, радоста и пријатноста. не дозволувам нито недефинираново време да ми го расипе денов. а зошто се осеќам вака волшебно е навистина незнам. но сакам кога денот ќе ми започне со насмевка на лицето и со зборовите денес е убав ден. впрочем го сакам јас сите денови и сите сум поозитивно наелектризирана(освен понеделник). се надевам моето пријатно чуство ќе ви го пренесам и вам
Денес Хани се чувствува прекрасно. Како да отфрлив голем товар од срцето кога дознав дека целата врска ја глумел.До некаде ми е мило што сфатив,но сепак за друг пат ке отворам очи. Инаку имам расположение како да сум добила седмица на лото Едноставно пресреќна сум. Знам дека ќе заврши брзо,но ќе се потрудам да сум среќна уште долго време. Оххх го сакам ова чувство на среќа без причина.Се смеам без причина.Постојано сум во движење и би играла по цели денови. Имам голема енергија и навистина незнам каде да ја потрошам. Па затоа луѓе не се чувствувајте депресивно.Бидете среќни,слушајте музика,дружете се со позитивни луѓе и дотерајте се малку. Филингот е толку добат што немам зборови... Пробајте!
Don't worry about a thing, 'cause every little thing is gonna be alright ! Самите решаваме како ќе го поминеме нашиот живот. Самите сме режисери, а воедно и главни улоги заедно со нашите драги личности. Чувајте се од споредните и не се грижете за статистите, впрочем тие ве прават главни во целиот филм. Среќна сум денеска и не дозволувам никој, на никаков начин да ми го расипе расположението. Едноставно - уживам !
Ме боли стомак, ме фаќа некаква вртоглавица и морам да одам на лекар да (го испитам крвот- што би рекла баба ми) направам крвна слика, и да видам што се случува со моите бубрези. Прееска прочитав дека болки го градите можеле да упатуваат и на проблеми со бубрезите, односно и на камчиња во бубрезите. Ух, кој пак ќе се влечка по болнициве никакви, грди. Ама подобро да ја завршам таа работа пред да ги качат партиципациите
бев супер пиев кафе со другарка ми нема вечер парти иако требаше да има, и тоа бууурно парти се откажа... ајде утре и од пред 10 минути нервозно, нормално . мора една доза да ми се мавне аааах, кога ќе науче да не нервираааааа? постара е од мене , а ум на 15 годишена пубертетлија има!!!
Kao демек пwинцези4ка (и ми фали едно смајле што зафрла со косата и се пули напорки) јееееееееееееееееј!