NAstinata,zbuneta,nervozna,stresna,tazna,na ivica na solzi.... Pa mi pomina prvata rabotna nedela....strasno!
Лошо ако речам, може ќе погрешам ... Полошо од ова не знам, колапс на имунитетот, хронични и акутни здравствени проблеми... На сите маки, вчера и добив и ноќеска со саати не спиев од болки во стомакот-кој патем ми е и подуен како да сум трудна Но знам дека после дожд секогаш доаѓа сонце, а можеби и виножито, така што ќе си се радувам за нешто наскоро. Се надевам дека ќе се радувам на подобро здравје
хммм ...петак дан за метак...само метци нема :? требаше да имаме перверзна нок хмммм купив све што треба за да изгеда тип топ и што добив.....гледав троја си седам и чекам ....порака мило жал ми е што нема да си го одржам зборот ама се запив во кафана извини .оф боже шит ништо терај си , ке си легнам а толку бев запалена .....
денот по утрото се познава .... денес сум исто ко времето ...сонцето ми годи и влијае на расположението ...
Мхм...и кај мене е така...само уште да ми ги исполнешеа желбичките и да одефме таму кај што јас сакам...Милина!!
Амииииии,што знам,арно,еве се обидувам да си ги контролирам чувствата,што ми се тотално конфузни.И се обидувам цело време да бидам насмеана,па гледам ми успева до некаде.Што па,нели не вреди да се нервираш за глупости,ама затоа вреди да си среќен за глупости
me boli glava,neznam dali e od vremevo ili od patuvanjeto denes.ama me nervira so mi e vaka mutava glavata
И мене некако ме боли главата, ама знам од што е....Претерав вчера со пиење.... :roll: ilent: Денес дома ќе си седам за акл ... hock: како што би рекле кај нас. :mrgreen:
Празно некако се чувствувам, што знам, па ова дождот надвор се погоди...се имам и се ми нешто фали и јас веќе не знам што сакам.
како се чувствувам?убаво бидејки е сабота и не сум на школо а и денот беше навистина многу убав(сончев)
Имам некоја ужасна главоболка... уф се надевам само дека ќе ми помине,па не знам што ќе правам цела ноќ со ваква главоболка :roll: