Ми почна нервозно. Школо,нервозно нервозно нервозно! .. Ми продолжи со мала депресија дома,навака натака се врткав, и сега сум насмеана.. Да кажав. И убаво ми е. И чекам другарка на кафе, еуфории за трачеви.
Фиуу, ураган на емоции. Нервозна, тажна, нерасположена, весела, среќна. Во моментов сум си така насмеана си пишуваме глупости на wall со другарка ми си оговараме и така.
Безвезе некако,не дека не сум расположена ама ни ваму ни таму сум.Незнам што сакам и незнам што да правам!
сеуште ме држи нерасположението си останав дома се договаравме за вечер нешто интересно ама откажав се немам воља за ништо глупаво ми е...
Кога се разбудив се беше совршено, а како што одминуваше денот, се полошо. Значи не се чувствувам добро, воопшто!
Па кога видов сонце се насмеав. Се надевам ќе трае подооооолго. Малце сум затната во носот, но тоа не ми претставува проблем да шетам! и ќе шетам сега.
Нервозно,нема некој со кој не сум се карала денес. Ајде веќе да добијам и да ми олесни Ме боли глава,вчера бев пијана. Ми се плаче ептен.Се мачам себеси,не ми идат солзи.. Ќе си пуштам некоја добра комедија и ќе ја викнам другарка ми да гледаме, си купив топло чоколадо од Dr.Oetker и мислам дека ќе бидам подобра.
ни така ни вака...сакам да сум хаппи да се смеам...тражам причина но се нема....сакам да сум насмеанко некој повод,причина?
...е страшен метеопат. Па поради тоа денешното сонце и влијае скоро одлично. Денес сум добра. Се прејадов и се препив синоќа на тој роденденот ( ) и сега малку ми е криво,и тешко,што е побитно ама ќе помине... Денес сум добра. Не паѓам под искушенија. Хороскопот ми е убав. Така и ќе биде. Прво обврските,односно убавите ми интегралчиња,а после журките... Денес е сабота. Сабота..
После долго време и мене денов неработен ми дојде .Па може да се каже добро , одморена, и без некои обврски