За нигде. Никаква сум. Воопшто нема компатибилност меѓу мене и мозокот. Ни меѓу мене и срцето. Ни менѓу срцето и мозокот. Ниту пак имаат компатибилност моите јајници со останатите органи од мојот организам. А општо не им смета ваква страхотна болка да предизвикуваат каде ситигнат низ моето тело. Имам добиено. Цел свет ми гази по нервите. Во т-хоум да можев таа скапаната девојка тотално некултурна и неуслужна ке ја рогнев на клоци. Каде бе неа ја ставиле на такво место со луѓе. Страшно се ме нервира. Се што се мрда. Без никакви исклучоци. Страшно ме болат повеќето делови од моето тело и уште пострашно од мене тече крв како водопад. Ја мразам оваа недела во месецот. Зошто олку е тешка? Дури ни самата не си се поднесувам. Од кога дојдов од факултет лежам и плачам. Да ме праша некој за што ? Ни самата немам појма. Ама и да праша ке му одговорам дрско а тоа не сум јас. Можеби затоа плачам. Се однесувам водена од хормони,од грди апчиња и од погрда ситуација па ми е жал за некој кога ке му одвратам на прашање со нзаинтересираност или ладен тон. За поблиските е полошо ... Свесна сум дека ептен ја претерувам. Ама појако е од мене. Зарем многу барам да ме остават малку на мира. Да лежам во мојот кревет и мојата соба. Сама со себе и моите мисли пишувани на лист. Толку ли им е тешко неколку дена да го почитуваат тоа и не ги закачам. Секако ке биде подобро отколку вака. Само ме потпалуваат и се расправам и плачам како да имам психичко пореметување. Очите ми тежат. не ми се смејте. Навистина ми тежат. Толку малку сум спиена што душата ми плаче. Но морам да издржам да не заспијам олку рано. Читам книга. Тешка и психолошка. И таа ме изнервира и ја џитнав на другиот крај од собата а папагалот креска. Се уплаши. Смотан. На моменти ме фаќа склет на моменти ми е премногу ладно. Ми се гади. Ми се јаде. Ми се пие. Боза,црвено вино милка со топен лешник. Божеее Уморна сум. Страшно уморна. Нека помине неделава што е можно побрзо. Ако може и да легнам да ја преспијам. Не може. Славата куќна се ближи. Наредната недела е колоквиумска. Убавини. Синусите мислам дека ке ми пукнат и не можам ни со нив да се замарам. Ми треба одмор. Од се. Од луѓе факултет некултура политика телевизија мобилни чад кавги испити учење галама Од самата себе. Тоа е Желба која нема да биде исполнета.
Денес имав голема потреба од позитивни,насмеани луѓе и мн мн голема потреба од љубов и нежности...па затоа денот го поминав гушкајки ги сите околу мене што ми се драги (еххх да си имав дечко )
Мече ме здрма со постот твој Спојлер да знаеш синоќа снемав нет а да, тука сум и јас... Како бебенце се чувствувам, со мала доза на главоболка (тоа стандард, мора нешто да ме боле, како папагалот на мечето ). Ама многу убавко мирискам, и ептен сум нежно. Напуфкано, намачкано... Уште дечко ми да е тука Ама није . Ај уште некој ден и тадаааам, гушкањееее
Никако, скапано, покварено. Зошто сум ситничар? Афф полека полека излегува од мене големата доза на нервоза и баш заради тоа ќе се казнам, нема да вежбам ама ич нема да ми биде мака за инат! Зошто сум толку голем инат и терам се до крај? Па ме изнервира и она чудоно од глупава технологија се исклучува на секои 5 минути, ќе му треба комплетна поправка, така ми мириса, и повеќе од очиглдено е дека ќе му треба. И не ми се зборува, ич, ама ИЧ, а вака можам до бескрај да си пишувам т.е да си се изразувам . Денеска СЕ' ме нервира ама не од сабајле, туку од попладне и си викам сега зошто ми требаше толку голема нервоза? Не требаше толку да се нервирам, очигледно вака до сега се немав изнервирано и затоа мислев дека од нервоза се дебелее, ама сега ми се чини дека од толкава нервоза изгубив едно кило. И да сум три саати спиена(докажано) можам да издржам цел ден до 11,ама вака да сум изнервирана како денеска, скршена сум после тоа, еех глупача сум бе, невреди паметен чоек ко мене да се нервира, ама што дека, сега ко претепана сум, дури сега го сфаќам ама буквално влијанието на глупавата и штетна нервоза. Повеќе не се нервирам, ќе работам на принцип “село гори Лукс се чешла.“ да видам дали ќе издржам. И готово дур пишувам ми минува нервозата, ама само ако дојде пак , не со двоцевка туку со ТЕНК ќе ја бркам. И мене како на Теди ми треба одмор ама ДЕФИНИТВНО ОД СЕ , единствена разлика е што сакам да сум сама со себе и да си раскрстам некои работи , онака убаво длабоко да размислам и да се одморам од СИТЕ и од СЕ и од СЕ и пет пати од СЕ, ама нервоза уште ме држи цц, ТЕНКУУУУ !
Луѓе и јас сакам одмор. Се би дала да одам сама некаде на летување, ќе се излежувам, ќе јадам, ќе читам, ќе купувам... Преку глава ми е од оваа борба за опстанок. Барем за миг да се одморам од самата себе и од другите. Да престанам да си поставувам цели, да престанам со интриги и планови. Се радувам дека напредувам, а одмор кај? Не ми е ни до мажи, ни до жени. Ох, колку ме чека за учење
Зошто бе ми се спие олку? Страшна работа Денов беше урагански, if you know what I mean И зошто продолжувам да лепам од ова ретардирано смајли? Е да де, од ова Хипи, ти фали нешто тебе.... ти фалат пиџами и транслација од столчево под ќебено.
Уморно, трчај ова, трчај она...ветров ме одвеа, и додуша ми ги одвеа мислите на едно друго далечно место Јееј, има да биде оти има да ме не биде Другарка ми е трудна ама јас за миг посакав да ми се случува и мене Сакам доза хормони вриени, сакам исчекување, сакам авантура некаква...па и дури плачење и врескање...ама всушност чекај, не, тоа сакам еден ден во неделата, останатите шест си ја сакам слободата, си го сакам телефонот и повиците, сакам секс во кола и шминка со црвен кармин. Сакам да заведувам кога сум без него, да љубомори и се лути, ама да спие сам на единачен кревет и да...понекогаш со брат му кој очајно клоцал Ма не, остави, сакам да сум си кај мама, таа најубаво ме гушка
tazno mi se place mnogu lugje me razocaraa denes i denes epten mi e nikakvo iako vo globala super se cuvstvuvam ke mi pomine do utre ama sega mi e epten
можам да кажам како се чуствувам утрово, а ќе кажам многу лошо цела ноќ на сум спиена нешто ми се лошеше и ноќеска и сега сум пред компјутер наместо со кафе со јогурт се надевам ќе се средам
цела вечер се превртував,и само барав вода,премногу жедна бев а денеска цел ден главата ми пука се надевам ке се смирам,нервоза ме фака
Денес баш онака омалаксано, заморно. Тешко ми е на душава, уште едно недоразбирање па доста е веќе! Сакам одмор...
Па, така некако скршено.. Ништо чудно, скоро секој ден ми е вака. Имало и полоши ама и подобри денови.
Ми се приспива одвреме-навреме. Среќна сум што крвната слика ми беше одлична. Бар за тоа да не се секирам. И да, се чудам како ми е толку убаво, а времево не поминува брзо Поубаво амин.