Оооооо нешто цел ден ми доаѓа да се фрцкам Добив коментар дека треба да ме буцне нешто (или некој) за да го видам, па и така Е, за право. Секси Хипи ви испраќа секси поздрави од зад секси монитор. Ми мафтам со секси-малово раче
Домашна напната тензија Како треба да се чувствувам? Се' некој фуче, зборува... онака, иронично што би се рекло Ахх, до каде вака ниееее... до кадееее.... ? Ама гајле ми е. Не сум јас глуфец експериментален па сите на мене Неќе мочи више, ц, ц... Е напнато се чувствувам А ова коковчето веќе ме нервира, има да го раскубам целото и супа да го сварам. Па бујрум
Поспано Ќе одам да си легнам, само да ја исушам косата... вечер ќе станам да си ги дозавршам обврските за утре.
Уф моја Џулието, знаеш колку сум секси?! Така со косата лепршава, стегната во хеланки, ноктите катран црни и маица 5 броја поголема. Ме замислуваш? Ма те љубам бре!
^ Секси е бре тоа, ако си и малку заруменета од некоја активност богами машки ќе се вртат Се чувствувам толку среќна, зборови се малку да опишат. Ако ја занемарам малата главоболка и семафорот кој се расипа на Рекорд, безмалку совршен ќе беше денов Важно карти купив и сега ќе си одбројуваме трпеливо со тинејџерката што си ја имам дома, до концертот на симпатијата од нејзината младост. Некако луѓето ко понасмеани ми се видоа денес, или тоа дека јас сум окезена цел ден? Ќе да има вистина во тоа - насмеј се, за да ти се насмевне светот...
^ Ружице, јас сум вечно заруменета. А семафорот.... си има навика така да се расипува. Како рутина му доаѓа.
Хепи еден од најубавите денови на мојот живот ризон фор дет ис исполнување на една моја желба кога најмалку се надевав... и ете
е денес е нешто друго. насмевка од уши до уши. дури ми рекоа дека еден период ми се изгубила насмевката. денес сум повторно иста. срцето ми залупа 100 на саат, низ вените крвта ми тече забрзано па и морам да го додадам среќниот момент што ми се случи денес. и се на се денес се чуствувам како на облаче