Пролетните дождови еве ги доаѓаат :? :? :? :? Просечен ден , пак готвев. Готвам значи лечам фрустрации. :mrgreen:
Инает. Мириса на Апокалипса надвор. Дури и лулашките се нишкаат така. Дувачот знае да ги напумпа образите и врз прозорец да ми каже: Ден за претање во кал Ден за претање во кал. Но. Јас имам ум во бои. И не сакам да потклекнам да ми го скрши р'бетот. Општата апатија. Затоа земам усна хармоника. И одам на Кале. Ветерот нека смени правец. Денес нема никој да умира. Е баш вака. Доста ми е од болки и тага. Од нервози и премерување и замерување. Да живее животот. Денес нема никој да умира.
Денес исто како и вчера поточно никако...многу сум тажна уште не добив веќе 3ти ден ми доцни..утре одам во аптека по тест затоа шо неможам веќе да се мислам.. сум или не сум Па ај шо се грижам за ова па и ногата ме боли страшно од инцидентот вчера ,леле како се расцепив :mrgreen: :mrgreen: ем ми е смешно ем ми се плаче од болка :? и се на се сум own: own: own:
Во петокот...се напив,литар пиво,бубрезите вчера цел ден ме искинаа..за арно,за убаво...Бившиот пишти алармантно,јас задоволно се смешкам. Ликувам.Убаво ми е. Хавана,полна(мхм,да де полна,ама горе не не пуштија).Срцето полно.Светле се надвикуваше,а добро пее,не ме бендиса тоа.Ја има онаа боја на гласот која ме ежи и не ти дозволува да заспиеш ако се обидуваш да слушаш пред спиење,сериозно.Се ежам од девојки со снежен тен,ништо лично,ми делуваат безлично,далеку од вистинската вистина.Имав порано другарка со таков тен,беше тивка и секогаш викаше -како сакате...-,веројатно затоа. Барав еден лик со посебни црти низ толпата народ и не сакајќи го потфатив сплесканиот задник на Сашек,па си поласка дека ја манијачам.Каква жена...мојот е поубав,а и исто сме високи,ја замислував 5 метра висока!Не разбирам...Њу Јорк,Париз,Милано,Лос Анџелес не ми требаат за вистински се вреднувам себе и светот...а задникот по секако нема да ти го направат поубав,само признаен пред искривоколчените стандарди на модата.А знаеме модата дека вака или така секогаш излегува нездрава.Како сакате. Си најдов улична кучка на враќање вчера пред раниот појадок пред воопшти денот официјално да си ги протегне рачињата.Весело ми ја исполижа раката,а потоа се обиде во скут да ми се пикне. Од мерак го погалив пианото,одамна непипнато и растажено.А имавме потенцијал.Глупача. Треба да учам,а сакам да планинарам.Сакам да се тинтрам,а ме мрзи.Сакам и шопинг,ама уште еден партал да донесам дома моите ми ветија дека половина во црвен крст ќе ми ги однесат. Добивме унапредување.Силен и успешен маж,само ако има силна жена до него!(си се занесувам малце,не ме сфаќајте сериозно) Уште да можев сеништата од минатото да му ги убијам во реалноста...Непотребно ми ја раздрмуваат самодовербата и само тие можат да ме однесат ниско...Не верувам дека некогаш ќе ги победам,ќе се победам во однос на тоа.
Катја значи можно е тетки да бидеме :? Се чувствувам мрзоволно, само кркам и ништо не ми се прави.Филмови,филмови и филмови :roll:
kuti shiningstar i mene uste mi kasni,moze dupli tetki da stanete ke pocekam nekoj den pa ke zemam test.dodusa si znae da si kasni nekogas i zatoa ne se trevozam mnogu..ali sepak moze ovojpat da ne e lazna trevoga
се чувствувам како времево....некои чудни ветришта ми ги мешаат чувствава....и несакам пак да ме фати она лошото што мислев дека помина....му викам иш иш оди си ама несака и пак и пак е тука и ме мачи тоа одвратно чувство ilent:
Lele mladi ste za tetki potocno ja sum mlada za majka nego podobro sum sega smirena poveke eve pocna da me bolat jajnicite i osekam dek ake mi dojde ..da se nadevam a za tetki ima vreme
Па до сега беше сепер,ама кога ке ми текне дека утре правам математика писмена а врска немам ми се плаче. Да не има тука некоја математичарка да ми објасне?
Леле ФореврЈанг не се снајде со математика? :? Јас среда правам. Денес: супер, наспана, дневна доза на карање - ДАН, шетање - ДАН, обврски - НОТ ДАН. Чекам да ми дојде јајцето на газот. Па што.
DENES SUM TAPA , LUGE TREBA DA DOBIJAM NON STOP MI SE PLACE , ME BOLI STOMAK I GLAVA TAPA MI E , LELE GO MRAZAM PERIODOV own:
Барем главата не ме боли. И денес го преспав денот нормално,пошто си легнав во 12 и сега пак ќе си дремам на работа.
Со температура,таман се стопли,ама весела,такаов ми е периодов,целосно грешно расположение за погрешно време