сабајле се чувствував супер мина 2 саатот излегов на пршетка се вратив скрооз изнервирана поради 1 причина,омалаксана бев ... толку дај боже да се случат добри работи после ова
Денес сопствената кожа ми е тесна,градот ми е мал,незнам што со самата себе од каде до каде вака.Размислувам во моментот што со остатокот од денешниот ден.Ке фатам сама да шетам до незнам кај.....
Па со оглед на тоа што вчера се издепилирав цела , после денешново бањање се средив цела .. и сега се осеќам супер во своја кожа , што би се рекло чисто Ама мрза тешка сум , се наканувам кафе едно да направам и никако да го направам
Уморна. Уморна од се.. Ми треба едно долго спиење.. ама не долго по 7-8 саати. Сакам да спијам, да спијам 1 ден. И да сум наспиена! Нозеве, ме болат како да сум пешачела до крстот и назад, а јас сабајле бев искочена само.. Надвор ладно, јас дома облечена со на тато чемперот, и пишувајќи на фемина.. Па убаво ми е моментално,да
Се чуствував среќно, исполнето и енергично, тогаш помислив на мојот непрежален екс. Сега се чуствувам мизерно.
Ееее.. Се чувствувам тапо ! Мрзеливо, бавно, досадно... Од што сите не ја сакаат недела, мислам дека и јас почнувам да ја отсакувам.
здодевно, поспано..и што уште не ! единстената добра работа беше тоа што ја накитив елката :up: се друго е жива катастрофа