http://www.youtube.com/watch?v=WHjbnsC80_k Меланхолично и истовремено прекрасно. Имам обврски еден куп, ама ми е гајле. Си пловам во себеси. И немам вода дома, нешто се поправа во ВЦ а ужасно ми се моча и така
Многу секојденвно! Сакам сонце, да излезам надвор да го осетам прекрасниот мирис и да се воодушевувам од природата! Како што велат близнаците сакаат постојано нешто интересни и ново да им се случува , па така и јас. Ги мрзам секојдневните работи! :evil: Сакам нешто ново алоооооооооооо!!! Ајде бе луѓе излагајте што седите по куќи што правите Уфффф...да нема со кого на кафе да оиде човек дома та дома......Ми се шета негде......ми здосади ова секојдневието!!!!!
Pospano,umorno nekako mnogu e tapa denov i treba uste malku da izlezam od doma nesto obvrski imam a me mrzi aj moze ke se raspolozam do krajot na denov potocno ke me raspolozi nekoj
pa ne bas najbolje,me boli polovinata,mi dojde menzis ama pa od druga strana mi olesna,deka e lazna trevoga..ili mozebi ne,neznam
Umorno,dosadno a i nervozna sum lele ovoj decko mi kako me iznervira da mi e tuka sega kakov samar bi mu vrzala :evil: Ama ke si se raspolozam sega malku so muzika pa ke mi pomine
незнам...на моменти супер, на моменти тажно.....а моментално ми горат ушите некој страшно ме оговара ops: