Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. NotInLove88

NotInLove88 Истакнат член

(by the way машките многу повеќе реагираат кога девојката не им се јавува и не ги моли да се смират, а не кога таа им се јавува па ги премолува па им плаче ..тоа душо им го храни егото ) ,но сепак доколку во случајот се работи за љубов -доколку си згрешила нешто ти ,јави му се и извини му се ,но доколку грешката е негова остави сам да свати и ќе ти се јави самиот без да користи изговори ,кога се сака нешто се може ќе си најде начин да се јави и да не остави ништо на случајноста ...најдобар начин после долга кавга не е да се исфрустрираш,да пишуваш пораки и сл работи....одмори си ја главата ,разбистрија и согледај ситуација ..па сама ќе сватиш што е потребно и на каков начин треба да го направиш тоа... ;)

2. Magnolija

Magnolija Популарен член

Ми треба сигурност, љубов и внимание. Се чуствувм како куче, оставено надвор на ладно, молејќи за трошка леб и љубов. Темперамент уште врие во мене, никој неможе да го скроти. Се е океј додека сум насмена, но кога ќе се изморам... па ми велат ''што ти стана?''
    Колку долго човек треба да ги плаќа грешките од минатото? Колку е потребно за да сфатиш дека 2+2=4 и дека тој не е за тебе? И за крај... Колкава е цената што треба да ја плаќаш за да бидеш она што си?
    Дали сите сме спремни да ја платиме?
    Јас да. Повеќе не се однесува на нив, за него. Се однесува на мене!

Ema.Sk likes this.
  3. mims-89

mims-89 Форумски идол

4. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Мислев дека ми помина ама сум се излажала...ех да можев да го вратам времето :tmi:
    Уф тешко ми е...се чуствувам празно како жив мртовец...ме маши нешто у гради и ме стега...ме боли душата ;( Не можам ни да спијам....ахх :| Волја што беше тоа? :^) Енергија изгубена одамна :@
    Несигурна сум многу...немам желба за ништо...изгубив све и сега како понатаму :?: :doh:

5. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Настинато. Кашлам, кивам, носот ми тече. Омалаксана сум. Потребна ми е масажа. Башка ме боли ногава од завчерашниот пад на смрзнатите скали пред влез кај другарка ми. Што мораше денес да е работен ден? Што не беше недела? Па како човек ќе се наспиев, па кафенце на раат ќе си испиев... Мразам понеделници!!!

6. maca22

maca22 Истакнат член

За срека како за во понеделник убаво!!!!!!!!Бидејќи сум во исчекување на убава вест!Се надевам дека денес ќе ја чујам!Поздрав до сите!!!!!Имајте убав ден!!!! :D

7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Денес???? денес исто како вчера....Не не грешка сум вчера бев малку подобро и денес ке бев така само кога станав да не видов тоа што видов....Едно станување за на школо гледам ми дошла гостинка, ахххх добив...БОЛЕШКИ.....Седев на школо 2 часа и ранецот на грб и ајт накај дома не можев ова се растекло како Брегалница тече ли тече,све бута пред себе арно што си дојдов дома инаку ке сум се шеткала :!: со црвено срценце на газ ....аххх камо да бев МАШКО....душа давам во моментов да сум машко :| :doh:

8. sonce777

sonce777 Популарен член

Денес малку подобро од вчера.Ги вртев сите туристички агенции од сабајле.

9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Понормално за разлика, од изминатава тешка недела!!!!

си ја средив психата.... се контролирам

10. Dafnee

Dafnee Популарен член

Денес... шит.. Ако може оваа глупава (а нажалост последниве неколку дена -својствена) грда апатична енергија да ме пушти, да бидам продуктивна, имам милион обврски, а мозоков ми се замара со емотивниот крах што ме прати цел викенд...Чудна работа, како „стареам“ - условно кажано (МНОГУ условно)така по несигурна станувам... Или тоа е само денес можеби... :wasntme: како и да е...се осеќам ПРЕПЛАВЕНА со глупости и обврски, угушена во градскиов скопски опоен смог ...и магла.

Инаку, нова сум...Па, здраво девојки ;)

11. sesilija

sesilija Популарен член

Леле, не знам што ми е, ама денес сум во тешка мелонхолија, воопшто не ми е убаво.
    Имам некоја грудка во градите што ме ни дава убаво да дишам. :(

Ми се јави бившиот, не ми се верува дека толку го имам повредено, ама не сум јас крива што тој не можеше да си ја контролира љубомората, знам дека нема да ми биде добро со него и сигурна сум дека нема да продолжам со него никогаш. :shake: :shake:

Ама зошто ми прави така, зошто ми прави да ми биде неубаво на душата?
    Знам дека зборовите му се искрени, доволно го познавам, ама неможам повеќе.... :|

Не заслужив да ми го распара срцето, немам веќе место за закрпи, па не ми е тој моја совест да ме потсетува за некои работи...........

Точно, не сум цвет, ама не сум ни трн- јас сум само една обична девојка оставена сама под небото.

Ах, многу сум збунета- се мразам кога сум таква, ја сакам ведрата Сеси, јаката Сеси..........

12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

И овде ке го ставам истото мислење...бидејки денес токму вака сум....
    ..ја мразам новогодишната еуфорија,ме нервираат сите тие растрчани луѓе кои тешко заработените пари ги расфрлаат на ситни безначајни лампиони,парчиња гардероба за само ТАА кратка ноќ,ноќ кои сите толку МНОГУ ја чекаат а сепак и таа е една од многуте обични ноќи,НОЌ која самите ние ја преувиличуваме.
    Зошто токму 31 декември...зошто не 18 август или некој друг ден од календарот,зошто баш декември е последниот месец од каде знаеме дека е последен? зошто да не е јуни или јули или февруари последниот месец....
    Зарем е битно какво и колку скапо фустанче ке облечете таа ноќ? дали знаете дека тие неколку илјади денари на некој му значат премногу..мало дете од ромска националност во скинати тренерки на куси ракави седи на бетонот на -5 степени со кутија пред себе,погледни го барем насмевни се..
    Секој мој чекор води кон девојка слична на мене но само по годините,инаку таа има скапи чизми,нов капут,нова шапка,раце полни со скапа гардероба и еден тон пудра...се чувствувам поинаку,се чувствувам како да сум на пониско ниво од неа бидејки немам ништо што таа има..зарем треба вака да ми е НЕ! бидејки таа треба да се чувствува помалку од мене таа нема прочитано ниту една слободна книга,таа нема отидено ниту еднаш на театарска представа....таа нема мајка со која може рака под рака во старите фармерчиња и износените чизмички да прошета,да ги насити очите од новогодишните излози,таа има само полни кеси а празно срце...
    Тешко е да се движеш во улица полна со луѓе кои во рацете носат купишта кеси со гардерова,храна.....а јас со мајка ми под рака,од излог на излог со рацете во џеб.Поминувам покрај лажниот дедо мраз му се насмевнувам,и пак посакувам да сум мало детенце кое едвај чека да помине покрај тој дедо мраз за да добие едно балонче или бомбонче...Но чукни во дрво,чукни 3 пати живи сме,здравјето е со нас...
    Ете зошто не сакам да излегувам од дома да шетам по чаршија,да го гледам светот околу мене да ја гледам реалноста бидејќи секогаш се вракам дома разочарана,потиштена..

2468 likes this.
  13. Name

Name Популарен член

Како се чувствувам?

боље не питај.. :D
    кратко и јасно

14. rossonerka

rossonerka Популарен член

Неубаво!
    Одвај станав сабајле сакав да спијам уште минимум 5 часа, смрзнав откако станав, не ми се одеше на работа, ми стигна женскана пратка за овој месец, па сега ме кине стомаков, ми доаѓа да си ги извадам јајниците, а знам и дека нема вечерва убаво да спијам од болки, а со тоа уште повеќе ми доаѓа негативна енергија. Плус ручекот не беше убав.
    Сакам среда да дојде, ве молам да се скокнат овие 30сетина следни саати ако може плс :wasntme:

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Значи не ми се верува дека станав во 7 часот за да појдам на предавање кое траеше 40 минути и да си дојдам дома во 9 и пол. Боже овој пусти факултет мој, ќе го средат ли некогаш?
    И си седам јас сега тука во пиџамки, демек ќе спијам, ама пусто феминче не ми се остава. Ајде бар не сум гладна, кај и да е ќе си легнам, а попладне учење ме чека.

16. Dafnee

Dafnee Популарен член

денес? овулирачки... или тоа или ќе ми дојде лејди ин ред на посета, чисто за да ми ја замати психава и тотално да ми ја сјебе позитивната енергија од сабајлево... (пардон мај френч). А колку имам за учење... :worried: :headbang:

17. karak

karak Популарен член

пред се наспано и расположено. ДАЛИ ПО УТРОТО ЌЕ СЕ ПОЗНАЕ ДЕНОТ ??? првата насмевка ми ја украде зракот светлина што продре преку мојот прозорец од т.н. сонце со запчиња. но ако ми годеше неговата скокотливост ми даде желба и елан да станам и да го започнам денот со насмевка, да го продолжам со кафе пред компјутера како ќе заврши е чиста мистерија........ важно е јас сум си СРЕЌНА :dance: :dance: :dance:

18. Magnolija

Magnolija Популарен член

Многу ми се спие, станав порано за да учам, а не ми се учи ич, концентрација немам. Си велам 5ките не значат среќа. Имам 5ки само по тие предмети што ми се интересни и така. Јас не сум крива што мразам математика, хемија и физика. Цел живот ќе ми кварат просек тие предмети, а ми ја уништуваат и уметничката душа :D
    Си велам барем за прв пат по толку години да не појадувам пред компјутер, на мира да си седнам.

19. Srekicka

Srekicka Популарен член

Поспано, станав рано и сега цел ден ќе бидам флегма, ми се пие кафе, а ме мрзи да станам и без некоја посебна причина имам некој душевен немир... :?:

20. FBI

FBI Популарен член

Како се ближи саатот на полагањето се чувствувам се понемирно и понемирно.........аааааа нека помине веќе еднаш денов :devil:
    P.S. Дупка сум !!! :sweat: