Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.270
    Допаѓања:
    67.868
    И јас сакам во пјаца, и јас сум дете па :(
    Уф, ама озбилно како би отишла сега на едно пивце, да си ги растерам бригите...Пивце за живце :lol:
    Убав помин Дафне, пивни и за мене некое голтче :$

2. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Ќе се напијам, едно за тебе, едно за мене, едно за инат на неделава... или евентуално тоа првото ќе го делиме :wasntme: - и за мене и за тебе- не за друго, за да си доползам дома некако.. У 12х ќе славам СРЕЌЕН НОВ ПОНЕДЕЛНИК :party: :party: така да си знаете!!!! СИте да сте ми честитале!!! Факинг недела :swear: :swear: :swear:

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Ммммм... како може да се чувствувам во недела? :D Серизоно планирам да почнам да ја славам Недела, денов само задоволства ми пружа...

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Чудно, чудно и чудно.
    Така ми се плаче, ми доаѓа куќава да ја поплавам, ама пусто не можам ни солза да пуштам.
    Ќе пукнам.
    :|

5. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.742
    Допаѓања:
    6.739
    Паа, слично. Само не ми е до објаснување сега. Не ми се штрака по тастатура. :)

6. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Како да речам... А да не згрешам?

Ми фали, многу.
    А го нема.
    Дефинитивно, го нема.

Тоа е тоа, драга моја.
    Ќе пишувам веројатно уште повеќе. И само тоа ќе ми остане - песните.

:x

7. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.850
    Допаѓања:
    5.616
    Денес дефинитивно најосамено на свет ;(

8. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    ден како ден може би малку потопол од предходните. се излежував до 10 30 со моето мажуле, никако да станеме. прегратките кој си ги даваме еден на друг, нежните бакнежи и топлите зборови не ни дозволуваа да станеме порано. љубовта се чуствуваше насекаде и тоа придонесе денеска да се чуствувам потполно заљубена заштитена во прегратките на љубовта. сакам кога сум вака разнежнета, кога имам на кого да го посветам денот, сакам кога можам да дадам насмевка да примам среќа. ете така се чуствувам денес........

На irenna му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Само Вајлд може да се разболи една недела пред Нова Година и никој друг!
    Тркнав до аптека, се частев на сметка на моите. Парацетамоли, Амоксиклави, Витамини, Б, Ц...
    Како ваљак да ме преминал се чувствувам попладне веќе една недела.
    Лимонов низ уши ќе почне да ми истекува. Гаргари, чаеви... Ако бидам приморена да лежам цела недела-ќе цркнам пред ТВ во кревет. :x
    Ве поздравуваат Вајлд [​IMG],
    и нејзиното другарче-негувалче. :* :D

Прикачени фајлови:

• IMG0440A.jpg
      IMG0440A.jpg
      Големина на фајлот:
      82,9 KB
      Прегледи:
      39
  10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Секогаш кога преспивам денски, се‘ ми е наопаку, а во последно време стално преспивам денски. Ех ова учење ќе ме уништи, ама мислам дека се исплатеше. Фино лепо си ја напишав приказната во рок од 45 минути, на заминување и‘ посакав Happy Holidays на душата мила и едвај чекав дома да си се довлечкам. За прв пат во животов не знаев што ми се прави повеќе: дали ми се јаде или ми се спие. Ама задоволно поспана бев. Некако цел ден ми одеше од рака... кога само ќе помислам дека имам уште за учење... ама си се тешам со тоа што утре завршувам за 2010, КОНЕЧНО!

11. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.850
    Допаѓања:
    5.616
    Грдо, залудно се трудам со пари да си ја пополнам празнината. Си купив се и....што сега пак си плачам, а и се нервирам заради потрошените пари во афект. Сакав да го видов....го видов и сега? Сега пак се од почеток, пак плачење пак афективен шопинг, пак искушение, ох магичен кругу кога ќе завршиш веќе еднаш, се изморив се едно та исто. после дождот доаѓа сонце , но некогаш бурата остава трајни штети ;(

12. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Прекрасно. Цел ден ми е исполнет со насмевки, цел ден ми е весел, цел ден сум расположена. Ех, да беа сите денови како овој. :)

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Абе арно си го почнав денов со супичка и јаболка...си дојдов од школо и мама правела пржени мекици...абе се прејадов па и кафе оххх ке пукнам ..ке експлодирам

14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.742
    Допаѓања:
    6.739
    Пхх.. грдо. Неисполнето, немотивирано, тажно. Ме маваат бедови. Катастрофа ми е периодов. И баш се тоа пред Нова Година. :clap:

15. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Горда сум си на самата себе, си го постигнав тоа што го сакав и се останато ми тргна во нагорна граница...пу пу да не урочам, ама се си дојде на свое место ^_^

16. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Не баш најдобро :| Стомакот почнува да боли од денес па натака ...желудникот ми бара само чоколадо ,и забите почнаа да ме болат од благово :wasntme: ..
    Ама па не е и толку лош ден,има и убави страни Се почувствував исполнето кога ја добив прекрасната порака од другарката од Њујорк,се уште мисли на мене :)

Прикачени фајлови:

• unsure.gif
      unsure.gif
      Големина на фајлот:
      902 бајти
      Прегледи:
      31
    • 0105.gif
      0105.gif
      Големина на фајлот:
      14,1 KB
      Прегледи:
      31
    • fdfdfd.gif
      fdfdfd.gif
      Големина на фајлот:
      4,1 KB
      Прегледи:
      31
    • yes.gif
      yes.gif
      Големина на фајлот:
      1 KB
      Прегледи:
      31
  17. MileyCyrus1Fan

MileyCyrus1Fan Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    130
  18. NotInLove88

NotInLove88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    Жал ми е што не дипломирав денес ,но нема да се откажам се разбира,и нема да се депримирам и денес,денес ќе си кулирам ианко не е баш ситуацијата за кулирање ама јбг....Друга среча...хихихи

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Како и секој ден! Никако! На моменти добро, по само секунда катастрофално! Не ме фаќа ќеиф за ништо, не сакам да правам ништо, не сакам да видам никој, не сакам да ме гледа никој. Дури и средувањето на моиве веѓи, на пример, кои очајно плачат за пинцета, не ме интересираат |( И даааа, не ми иде во врскава, не, насила денес, утре ќе помине, па следниот пат ќе се сакаме! :@ Ај најдете нзс :@ Влијае и менструацијава, ама, и тоа повеќе е оправдување сега :x Не чини, е тоа!

20. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    Прекрасно. Бев на голем шопинг, си изнакупив триста работи и сум пресреќна! :rofl: