Па олеснато што успеав да му изнакажам се на дечко ми шо ми лежи на срце..нека се мисли сега кој е во право :roll: а секако дека сум јас..и кога не сум во право пак сум во право Па за чудо не се нервирам што не зборевме од синоќа..ако му е попуштај па на глава ти се качува после Е НЕМА СЕГА :twisted:
Не баш добро,тоа физички,ме боли глава,грло,а психички се изненадувам,не цимолам,не викам по мајка ми,леле мамо не ми е арно
E denes sum mnogu podobra od vcera Raspolozena sum.si sedam doma si slusam muzika i taka ke bide i do vecer nigde ne mrdam A posebno sum radosna sto go srediv deckomi na kulturen nacin mu kazav se so treba i netreba onaka mrtva ladna i sea e fin kako od Finska da e e nema labavo da vidi on ubavo koga si pretera so se i misli ja treva pasam :evil:
Ептен млитаво....ама ете го истуркав денот...Си правам невозможни филмчиња во глава и летам со мислите..тоа води и кон расеано,.. е па да и тоа плус...Аххххх нека запече сонцето, само тоа ке ме врати во живот :roll:
Некако вљубено и меланхолично. Ми недостасува. Си ја слушав Love is in the Air... Туку ај да си легнам, зошто утре не знам што би одговорила на прашањево...
12 саата на работа пред ПС и мозоков ми чури веќе од букви. И ко за беља па морам и тука да барам грешки :? Пишувјте кирилица подобро е за очите
ej pak me faka nastinka a bev nastinata pred tri nedeli ne e fer.. :evil: em se pazam celo vreme i malce me fati ladno vcera i odma nastinka..a so ubavo pred toa ic ne bev nastinala od ko pocna zimata i sea saka da nadoknadi izgleda..
Се чувствувам одлично,денот добро ми почна, направив една убава работа, донирав за едно детенце, кој сака да помогне тука има повеке информации http://www.facebook.com/group.php?v=wal ... 765&ref=mf
Денес...ааа морам да признаам дека ме копка тоа што 2 дена се лутам на дечко ми а тој ни ѕвони ни пишува да рече извини...па крив е луѓе што е така ладнокрвен....ми фали
zadovolno , ispolneto .....dobiv 10 deneska na fax.....sve mi puno sve mi ramno .....edna misla me ubiva i ne me ostava na mira da si go teram zivotot....mi docni 14 dena hock: preska bev na rabot da kupam test nooo go nemam srceto ......nemam nikakvi simptomi deka ke mi dojde meguvreme .......uf gospodi pomogni mi
Нешто не ми е како што треба... Касно станав... Воља,ни под кревет... Надеж,луксуз... Енергија во минус... Безволност ептен во плус... Продуктивност,позитивна нула...бар је позитивна. Што ми е?! hock: Немам ниту една реална,разумна причина да се чувствувам вака,ама ете така ми е!
ако барем малку ти е охрабрувачки, верувај не си единствена!! одвај се разбудив, а уште потешко станав од кревет...монотоно,досадно и без врска. па уште кога слушнав дека надвор врне .....
Јас сум си ок... ама ова времево надвор ме убива... не знам што му е влезено, кај ќе отиде сета оваа вода :roll: досадно е по малку... сакам да дојде пролет, да има сонце, да не мислам на ништо... и да, да можам да излезам без чадор барем еднаш... и да шетам, да шетам, да шетам....
Денес бев поспанам заедно со времево, ама сега сум препородена и секако попаметна, како што и се кажува тука на фемина
Марли,пак ем ружно,ем тужно?! Е*ем ти и време и се...простете,обично не пцујам и сум пристојна,ама денес ми скува веќе од сеопштово расположение.До притисокот и времето е,очигледно.