Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Никако |( Си збирам, си втиснувам секакви чувства во мене, да се дебелееше од чувства, мене денес в буре не ќе ме збираше :tmi:

На Caramelle му/ѝ се допаѓа ова.
  2. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    пренајадено и исполнетоо.. од вчера ќе испукам од среќа.. 8)

3. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Како претепана. |(
    Имам температура, ме боли главата, неможам да дишам ко што треба.. а згора на се, цел ден се карам... :@

4. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.712
    Допаѓања:
    24.195
    Многу подобро од вчера во секој случај, и здравствено и психички.

5. Devi

Devi Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    осамено, ми фали бре детуле низаедно ми се трескаат глупости..

6. Caramelle

Caramelle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    28
    ....никако бре....не ми е денес по ќеф ...синоќа си го испратив дечкото на далеку ;( ...и денес ми е ...баш никако :doh: ....се чувствувам како 'издишан балон' ..ништо не ми се прави... |( ....а убав ден денеска,малку сонце ....убаво време..а јас се заглавив пред компјутерот :worried: ....до мене вода и кафе ....и така...да мине време,утре здравје подобро ќе е ...барем така мислам..... :emo: :x

7. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    I FEEL GOOD! :D Празнично расположена, сама сум дома па уште малце па ќе почнам да спремам пилешко во кари сос, ќе дојде дечко ми на вечера...па да се омрсиме после постот ^_^

На karak и teddybear им се допаѓа ова.
  8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сега засега пренајадено :D

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.838
    Ужасно, мразам се околу себе, а себе најмногу... И ја мразам проклетава држава, мразам што живеам тука, мразам, мразам, мразам....

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Не знам ни самата ...
    Толку лесно може некој да не разочара ... Вистинско другарство или сепак не ??? Почнуваш некого да не препознаваш ... се чудиш ... до тебе е или до другата страна ...
    Во секоја просторија се осеќам загушливо ...
    Таман ке се пролагодам и ке се смирам бууум некој ке ја отвори вратата од мојата соба и ке ми го прекрши мирот ...
    Седејќи го слушам дишењето на пилето ... Срце мало затворено во 4 ѕида ... Вратата му е отворена а се плаши да излезе ... Во толку голема просторија ...
    Си викам ... дали сме слични со ова мое мало животинче ...
    Ми треба малку... Само малку мир ... Малку време со моите мисли ... лист и пенкало ...
    Се прашувам од што сум толку изморена ? истоштена ...
    Ќе помине и овој ден ...
    :?:

На martincencee му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Напнато, детево притиска, море не е дете би требало дваеска да има.
    Ова му е веќе трет пат како ми се пушта преку фејс и ме труе како ме сака, како му значам, дека “не можел без мене“, аман бе дечко не напинај, ме напна, и не се трудам поќе да ти образложувам зошто не сакам со тебе “сериозно“ , јаки сте за на чат , а во живо нигде ве нема.
    Инаку од друга гледна точка се чувствувам убаво, исполнето, привлечно !
    А психички богами одморено и мислам дека го полнам мозоков со енергија за да може да прима гоолем број информации.

12. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Баш убо. Исполнета во секоја смисла. Освен во една ама таа не се важит. :rofl: :lol:

13. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Збунета сум. Незнам како ќе ги поминам овие 2 дена. Цела се тресам и колку и да е топло во собава мене ми е ладно. Ее така е кога љубовта не ме топли него ме лади.
    ЌЕ биде подобро, но од кога ќе помине неделава.

14. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Со овој пост Си го демантирам депресивното мислење од прееска. :D

Се чувствувам исполнето , среќно, заљубено, благодарно... и стварно среќно по втор пат. :)

Некогаш , можеби ке не разочара една особа ... така како прееска ... Ама па бааам од нигде никаде само што го пишав постот ми дојдоа другарките ... смеење до солзи ... и гледање жикина династија со тооон јадење и сок до нас.... :P

Потоа два три повици од љубениот мој и едноставно пошто немав ни право да се лутам попуштив се истуширав, млеко за тело две три кила и пат под нозе кај него ... Неколку дена така асолно не сме се виделе ... денеска надохнадивме за сееее.... :inlove:

Дојдов дома и сфатив колку всушност јас си ги сакам и моите родители ... Мамичка што го расчистила ршумот што го оставивме со другарките а плус ми купила шал дооолг и најубав во кој се заљубив... и татичко кој секогаш вика жено дај му пари на детето за излегување ... :wasntme:

И така се во круг ... некој ке не разочара .. некој ке не потсети дека остануваат и други личности вредни во животот... ке простиме ... ке се насмееме ... оп троп било па поминало. :)

Се на се животот е убав. :angel:

ке беше и совршен да не постоеше математиката :D :D :D

15. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    Премногу грдо се чувствувам денес. Денов ми е катастрофа :( А и веќе како да немам доверба во дечко ми. Тешко ми е :( :( ;(

16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    :muscle: :muscle: :muscle: :muscle: :muscle: :muscle:
    ова во превод би значело -ЈАКО !

17. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.730
    Допаѓања:
    10.267
    збунето...депресивно, среќно, пак депресивно....а не сум во пмс...уфффф |(

18. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Боже колку мразам недели! Како по дефиниција од ЗАСЕКОГАШ се лоши..на онаков... безвезе начин, ми се прикрадува и ми тегне еден живец, па друг па трет..Нервозна се разбудив, преминав во бесна за без причина, успеав да издемагогирам за тоа кои патики да ги облечам и зошто, ми се наполни емотивното буренце во мешево со такви одвратни емоции... Како и секоја недела впрочем. Не разбирам зошто, ама денов од ЗАСЕКОГАШ ми бил крајно неиздржлив..
    И нормално за шлагот да има црешичка...Дечко ми не ми се јави сабајле, јас го побарав а после цели четири саати ми се јави за да ..низ муабет ме извести дека се договорил за вечер со другарите, без официјално известување, без никаков интерес за тоа каде јас ќе се упатам вечерва..туку онака, безвезе..ТУП. Кој те врти работава, јас си се договорив. Нема гајле бејби, убаво помини си. Среќа ми го кажа ова по телефон па можев да го завршам разговорот по кратка постапка без физички да ти плеснам заушка...... Баш го одбра денов ...
    Мразам недели.
    :punch: :punch: :punch:
    Ве сака,
    Хипер сензитивната, нелуцидната...неделната
    Дафни

19. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    2.476
    <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cJkpgE7_ChA?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cJkpgE7_ChA?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ВАКА !!

20. petunija

petunija Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    pa nekako vremevo e depresivno,i ladno...ne se custvuvam nesto posebno...Inaku nova sum,ushte neznam kako rabotat forumive,ama mi se svigja mestovo!:)
    [mod-kirilica:3jf3y3a1][/mod-kirilica:3jf3y3a1]