Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    23
    од пред пола сат очајно се чувствувам...тажно,депресивно,изнервирано,глупо,досадноо.... напрајв уште една грешка....ај за арно нека е! :D

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Убаво. Цел ден со музика. Се во знакот на љубовта. А љубовта фатила магла. Малку заспано и мамурно, ама се држам. :lol: :rofl:

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Средно жалосно :D :D Се шалам , многу ми е досадно . Прислушкував комшиите што се караа , ко задњи шпиун бев :geek:

4. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    цела ден исполнето и среќно а вечерва тажна сум,се потресив после некои работи за животот ама ајде да не бла бала (зборувам) многу јас,на крај се изнервирав со пејачкава од соседната ни мила мајка блгарија и сега уште се нерворзирам :)

5. cinderellce

cinderellce Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    47
    Денешниот ден ми беше навистина прекрасен,цел ден го поминав со моите внучиња.Но вечерва сум навистина тажна истите тие очиња кој цел ден се смееа, играа, пееја на крајот успеаа да ме расплачат........Колку само е слатка, наивна и искрена детската љубов........кога требаше да си заминуваат(утре заминуваат за швајцарија, таму живеат) внука ми која има само 5 годинки со солзи во очите се раздели од мене и ми вика тете јас треба да чекам пуно денови за пак да те видам навистина се прекрасни тие мали човечиња.Во глобала прекрасен ден исполнет со многу љубов, емоции, игри, гушкање и неможам повеќе да пишува бидејќи повторно ми дојдоа солзи на очите и почнаа да ми фалат мојте сакани кој ги гледам еднаш годишно....... ;( ;(

6. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Среќно..убаво...Конечно да мрднам од кревет..Грип еве ти тебе :muscle: Утре се надевам ќе ми биди уште поубаво и ќе си шетнам повеќе..Ме фаќа некоја шопингманија ..е тогаш ќе бидам топ :inlove:

7. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Како Рајана.
    Шала на страна, во секој случај подобро од вчера.

8. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    најсреќно и заљубено,денес ми е годишнина со златцето :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На Alanna и firequeenn им се допаѓа ова.
  9. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.290
    Допаѓања:
    6.803
    Денес се чуствовам мн чудно , некако сум збунета ( дали од времето , или дека магла има ) . Не е од тоа дека треба да ми дојде баш не сум нервозна кога треба да ми иде за разлика од некои девојќи што се многу оселиви и нервозни тие денови ..изгледа ќе земам да ја дошитам книгата, кога веќе на никој не му се излегува..останува книгата да ме дружи ..

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Чувствувам дека ќе се разболам :|
    Истите симптоми :doh:

11. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Чудноооо,разочаранооо,дали е тоа дека поубаво ги отворив очите па видов какви луѓе има околу мене :^)

12. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    болно и заљубено. :envy: :inlove:

13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Го сакав цели две години,ама го сакав неизмерно и вистински ..можеби не совршено ама како што најдобро знам и умеам :tmi: А тој цело време ми делуваше палаво и незаинтересирано.Сега кога јас ама баш ништо кон него не чувствувам, тој ми рече ТЕ САКАМ :| Онака како гром од ведро небо.Е како да се чувствувам и јас не знам :?:

14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Ненаспано....
    и покрај тоа што се изнаспав, спиев, спиев, спиев како во кома - ПАК ми се спие! |(

15. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Љепо, љепо, неописљиво... ххх Без разлика на околностите јас сум си океј. Ме разведри детска насмевка. Сега не може да ме изнервира ниту идиотски збор. ;) :rofl: :rofl:

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.838
    Мрзливо... Цел ден само би си лежела и би си уживала, ама морам да учам. Тоа е.

17. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    502
    Вообичаено, нормално, понеделнички. Сега ме фаќа некоја дремка, немам време да одморам - од работа директно на предавања. Кој ќе издржи!

18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Топ, мноооогу убаво.
    Брееј што се смени малиов сеа па на раат не ме остава да дишам, ако ми годи тоа ми фалеше од него... е така се си доаѓа на место, само си ќутам... :)
    Плус на колоквиум пројдов топ, се убив од препишување и сигурна сум дека ќе положам, ако не на поправен :P

19. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    5.893
    Измамено..
    Се смеам, но нешто во мене плаче. Не сум способна да стојам на нозе, а и рацете ми се тресат. Јадам благо за да не е нешто до шеќерот, но не.

20. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Променливо,се ми е ок се додека не ме изнервира некој од моите дома ц ц ц. :^)