Како да нема магла Притисоците на место, кармата на место, еланот на место, Дафни среќна! Задничево ми е бизи бизи... Ама се чувствувам... мошне евентуално.
Среќно, иако ме разбуди бебушот, не ми даде да се наспијам. Ајде, што вели свекрва ми, блонд, стегни се малку, те чекаат и потешки денови
Денеска доџе ми да врснеммм! Среќна сум, толку многу убави работи се собраа, од никаде пристигнаа, ама многу добро ми дојдоа.
уфф лошо бее... аманнн вчера излегов на кафе и се вратив у 2 ноќеска поднапиена, а згора на се сите мускули ме болат, сум ги воспалила ама така и ми треба, кај се видело од дома да не излезеш 2 недели и на крај да пешачиш 7 километри??
Многу сум тажна, разочарана и збунета и размислувам да заминам од форумот на некое време. Не сакам да бидам ставена на игнор во форумските игри. Еднаш решив да играм и никој не ме игра
Изнервирана, нервозна, напната, разочарана и уништена сосем. Се убив од работа, за да некој ми се дере и истура фрустрации врз мене. Уште еден ваков работен ден од пеколот - ЈАС ДАВАМ ОТКАЗ!
Напнатааааа и изнервирана затоа што нема да постигнам со учење,во петок полагам а јас денес седнав да учам и никако памет да ми дојде
Се осеќам како да сум лошо програмирана. Мислам едка одмна станав неука во читањето на туѓите постапки, зборови и задни намери и стојам цврсто убедена дека треба да станам по флексибилна во ова глупаво динамично општество на изолирани исфрустрирани луѓе. Имам доза на недоверба кон луѓето кои ме опкружуваат, тргнувам со најлошото предвидено сценарио чисто како превентива и заглавувам во своите сопствени имагинарни с*ања уште пред да станат актуелни - ако воопшто станат. Некогаш...најсериозно не си се сфаќам сама себе.
Феноменално ... убаво... Среќно .... Денес полнооо со енергија .... се утепав од смеење ... донесов битни заклучоци ... тоа е дека имам луди другарки и луд дечко ... и луди родители и брат и се по ред ... Пуу само јас нормална ете некако вака ама сепак некако поинаку се ќувствувам а не успевам точната слика со зборови да ја доловам. Не е до мене јазикот ни е сиромашен кога станува збор за емоционално стање на една персона. .
Taжно,загрижено ,повредено,се изнаплакав денес ,ми недостига нешто. Се водам со помислата дека можеби утре ке биде подобро(дај боже) Уффф....не сакам и него да го изгубам
ужасно се чувствував денес,неможев да ги сопрам солзите,ама сега веќе состојбата почнува да ми се подобрува,сега од кога ќе се наспијам 5 саати кога ќе станам како преродена ќе бидам
Deneska se cuvstvuvam tazna, umorna od se, postojano mi idat nekoj misli vo glava i uste poveke se nerviram nz do koga ke mozam da go trpam ova negovo ponasanje ...