Безвезе од кревет не станата.Сега станав се размрдав вечер ке ми дојдат три другарки ке си прославиме во домашна атмосфера стара нова год.Не сум расположена тоа ми е што останав без денар во џепот,немам ли пари ој да ме видиш.
се чуствувам изморено цел ден шетам и сега треба да се спремам и да одам да прославиме а не сакам не ми е по кејф некои личности ме нервираат и ке ги ставам на игнор цела вечер така ке биде најдобро за сите.
Се спремам, ќе одам кај малото мое да го гушнам, имам уште четири дена пред да одпатувам, денес ми напиша убав збор (единствен) , леле бре колку сакам да го гњавам. Ептен сме си приказна поради одредени околности ама нешто не сме загрижени што мислат другите! Уморно ама ке го ингорирам уморот, ке дадам предност на тоа што ке се случи вечер. Го љубам бре дете низаедно!
Комбинација од среќни и по малку сомнителни емоции Туууу, каква станав бре, од најголем оптимист почнав во јајцето влакно да барам, и за секоја подарена среќа да се сомневам Тиква! Не, не смее така, убаво ми е, ќе се потрудам така и да остане Oф топик, Виножитке, се надевам помина, оздрави што побрзо и насмеј се ајде, да не читам твои невесели постови
Фино Треба да одам кај бабичка на ручек и знам дека ќе се чувствувам прејадено Ме викаа да шетнеме на сонцево, да ги гушнеме зрациве кои ни дојдоа како вистински благослов после толку магливи денови....ама некако не ми се мрда газево дебелко Теба сериозно да си ја фатам рабтава, ако сакам резултати, ама ме мрзииииии, ќе си пуштам ново филмче да си изгледам и после МОЖЕБИ ќе добијам желба и инспирација за учење
Пробувам да ги тргнам семејните проблеми надвор од мојата главичка, и мама и татичко да си ги решаваат а јас да се расположам и да си пеам...па ќе видам колку ќе успеам во тоа..
болно зошто од толку денови во годината јас морам да се разболам баш кога е распуст?! какви се овие симптоми на грип, кивање, кашлање, главава ми чури... па је*ем ти живот па...
можам да кажам дека сум океј,иако вчера ми се случија мн фрки со моите... ама .. пробувам да бидам добро )
се држам некако добро е што дојде мојата најдобра другарка што се смеевме на глас што стегнавме пола кило рум како несалам ама се расположивме ќе издржам силна сум
Многу добро кога ќе се потсетам на вчера.. , ама и многу лошо, зошто денес неможе да биде исто како вчера..
Мрзливо. Си направив домашна пица, тестото беше кревко ко увце, се изнајадов и сега ми се дреме. А сабота - јас на работа. Ненормален систем, м. Како и да е, во понеделник ќе одам на Роденденот на уметноста, а на 19ти ќе читам поезија во ЦК. Добредојдени сте сите Феминки. Идам сега да си гледам цртани па на работа.