Денес ми е малку подобро, иако се уште ме боли кога се движам... Ме пука главата од лежење цел ден, ама јбг ќе помине за некој ден... Си го чекам момчето да дојде да ме расположи малку
тапа, досадно , мрзливо,ми се спие не ми се спие , ми се лежи не ми се лежи...ма којзнае шо е работата ...
мелахолично.....незнам ни самата да си објаснам зошто...... се надевам за брзо време ќе ми помине!!!!!
Меланхолично......не знаам не чуствувам баш ништо а би требало се разочарав ипиод најблиската особа на свет ама ништо не ми е....ја не знам што е работава чудно ми е....тоа што ми го кажа не ме ни погоди воопшто само не очекував такво нешто од него...ах дали дека не е вистина она што го дознав...ама пак не очекував дека некогаш дека ќе слушнам нешто тоооолку без врска и што нема В од вистина и што не требаше да се каже под никој разлог.......ауу и додека ова го пишувам не чуствувам ништооо
Освен потечениот стомак и грчевите во левиот јајник.ФАНТАСТИЧНО! Зошто? Првенството поради иклучително обзирниот ПМС месецов...Освен една добра плачка вчера и 1 обична караница, помина речиси незабележително.Реткост, во мојата книга. Потоа, бидејќи имав неверојатни два цели денови со него, и уште мирисам на воздухот во тие 4 ѕида. ...Се осеќам комплетно, тотално, репрограмирана...
еееј девојки...Уај соу сириоз? Ајде бе па и вие, сите недели се шит...Оваа имаше сонце додуша мене ми беше скроз ок... Јас на пример... се осеќам потечено...ама некако... среќно! Хормонот на среќа денес нешо ми е активен! Стеј стронг хормонче!!!! Бизу
Денеска сум подобра, за разлика од вчера денеска сум трнка Се надевам дека и ќе бидам подобра, ќе видиме утре што ќе каже чичко доктор И да, после толку дена боледување, вечерва ќе си го изгушкам мажето ми Ќе ме дооздрави тој, знам јас Или јас него ќе го исправам Ќе видиме, ќе видимееее