Ооо добро предвидеа научнициве! Денов е најдепресивен во последниве 3 години Стварно страшен ден .. мрзлив,нервозен,депресивен до даска,но среќа имам личност да ме расположи,да ме дигне на нозе,да застанам како човек
како затвореник! Заробена од самата себе......ма всушност кој ме е*е....никој Си го лажам умов....што се вели со правам бајрам на мозокот Можам 5 часа да другарувам со книгите интензивно и наредните пет да го правам она што ми сака душичкава Ама НЕ неможам, не сум јас таква.....никогаш не сум ни била разумна и пресметлива Затоа си ја лупам главава од ѕид сега, а тек за некој ден мислам дека и од шипките во автобусине ќе се мавам.....памет пак нема да ми дојде ЗНАМ! Готовооооо правам лог аут од овде и одам да зјапам во книгите со очите, а со умот ќе бидам некаде каде што сака срцево :geek:
Е вака се чувствувам..Значи колку ми влијае ова времето надвор страшно нешто..Среќа моја не сум се родила во Лондон до сега ќе се манав од Биг Бен Плус и убави луге од сабајле и сега сум со полноооооо срцее..
Ме разбуди гласчето на едно мило детенце, ми вели: баткото(за дечко ми) те сака! Ме разнежни. Сега седам на нет со дечко ми, а мешето ептен ме боли(ми дојде). Ама ете, љубов...
па океј,иако последниве денови станувам во 4:30-5 а исто и во толку легнувам..и целиот ден ми е поминат :// Дану спавам-ночи лудујем!
Ме следи некоја нервоза, и речиси слично како и секој ден , променливо расположение.Се некому се лутам без посебна причина па се трудам да надоместам.И мрзелива сум , не мислев дека денес вака ќе биде.Ајде , на денов крајот не му се гледа , којзнае можеби и убави нешта ќе се случат
СОВРШЕНО! Има некои луѓе што ме прават среќна, и точка! Секоја секунда помината со нив е бесценета. Чудно е како некои луѓе ти одговараат. Сега се изнасмеав од една мисла што ми прелета. Во моментов ми текнува на тројца такви луѓе кои ми одговараат, а со сите првиот контакт и не ми беше баш најдобар Кумот прв пат кога почнавме да се дружиме (претходно бевме само на здраво) ме утепа од заебавање, а ја тазе снашка у друштво, а бе ми идеше да го убијам! А колку го сакам сега, секоја секунда помината со него ми е совршена! Тој со кого денес поминав совршени 2 саати кога го сретнав прв пат (добро де не беше тогаш прв пат, ама претходно е ни правевме муабет) така ладно ме откачи за на пијачка, што не знаев кај да се свртам А ич не сум научена да ме откачуваат така Си викам што му е на овој бе, што се понаша сега вака! А сега, ГО ОБОЖАВАМ! И една драга другарка исто - на прв поглед (колешки бевме) искри летаа, за после да не можеме да се разделиме со муабет!