Уште истото тапо глупаво чувство ме држи и ми се чини нема да ме пушти дури не помине Петок. Па аман веќе! Треба... треба на книгата да и‘ се вратам. Ќе биде и тоа кога тогаш.
Чувствувам некоја болка во стомакот Кој знае веќе што ми е, не знам ни јас самата.... досадна сум си веќе самата на себе И малку се чувствувам како тресло газач , можеби оти не мрднав цел ден од дома, затоа ваљда дебелогаза, ете така нешто ми е
Одморено, со наполнети батерии и спремна од утре да се вратам на своите обврски Конечно ќе излезам надвор и мене сонце да ме огрее
Леле не знам што ми е, не знам зошто олку рамнодушно пристапувам на ова... не знам дали ова што го правам е сигурно доволно. Ништо не знам. Се плашам... ај мајката...
Не знам што ми е ама нешто не ми е по ќеф .Чим 3 пати се излакирав и избришав значи нешто не е ок ама не знам што
леле немате поим колку ми е лошо денес цела сум расеана треба да ми дојди и имам пмс(пред менструален синдром) и стварно ми е лошо и плус тоа тој што го сакам си фати девојка нз дали вистина или само на фб е во врска ама мн ми е лошо
сега станав од спиење и право кафе варење и на фемина,малку ми е глупо шо пола ден сум го преспала.се надевам дека ќе излезам на свеж возух денес и вечер ќе одам на име.убав ден на сите ви пожелувам.
Некако исполнето убаво ми започна денот..порано станав за разлика од предходните денови, се прошетав..Убав ми е денот уште и времето надвор да е сончево таман Пријатен ден на сите.
Денеска се чуствувам исто како времево,мрачно,не знам што е работава.ај може ке се поправи во теков на денот