Па, сега за сега добро, ама не знам како ќе издржам до вечер. Цела ноќ учев, а до вечер на работа не знам како ќе поминам
Малку изнервирана и ограничена поради лошото време и настинкава, но се трудиме да бидеме насмеани во текот на целиот ден Јас не сум јас ако не сум насмеана
Убаво во латино атмосфера со песнички на Енрике како можам Се чудам само колку брзо помина распустот, дур да трепнеш дојде второ полугодие . И помалку загрижено ( моите ме прават ваква) дека не јадам како што треба и не личам на ништо цитирам , е добро знам јас каква треба да бидам и штом си сум здрава тогаш без бриги се е во ред со мене фактички заради нивното загрижување јас се грижам.
најисрено КАТАСТРОФА вчера не можев да заспијм до 4h, а станав во 6:15 и уште згора на тоа имав испит кој траеше цали 3 часа и 30 миути...по заебан ден од оној кога треба да се полага некој ваков испит ЗДРАВЈЕ
Го преживеав денешниов ден Јес да сум ко пцовисан пес, ама сега ќе си легнам, ќе си го гушнам мажулето мое и утре ќе си бидам ко нова, спремна за нови походи
Презадоволна сум, си седам дома и си се топлам. Не излегов вечерва. Па шо, нема ништо да пропуштам. Се чувствувам исполнето, цел ден денес бев кај мајка ми на работа и и помагав. Мислам дека конечно се одлучив за мојата идна професија. Би требало да ја наследам мајка ми! Бакнежи до неа!