Повторно поспано, но онака кул затоа што завршив со обврски за неделава и вечрва ќе можам да се релаксирам со некое филмче и да се наспијам. Конечно
Се чувствувам убаво, станав порано, се дотерав, се нашминкав и спремна сум за шеткање Па кому му е гајле што имам еден куп за учење...биг диал Сакам да си фатаммм дечкоо hock:
Поспано, ама со некое убаво неопишливо чуство ...хмм до викендот е гарант...си слушам музика и онака ок сум..Повеке не би посакала во моментот ...
хахахах!!!! Има нека тајна веза!! _______________________________ Се чувствувам океј.. ама ко ќе ми текнит дека требат да се депилирам! Waaaaaaaa
deneska za čudo sum vesela,nadvor vrne ama baš mi e gajle jas si slupam muzika i visam na net, imam za učenje eden ton ama.....baš mi e gajle,važno jas se osećam dobro
Се осеќам ептен убаво станав рано си напраив кафе се истуширав отидов на факултет само две предавања денов е преубав отидов и на кафе и ете сега малце на нет
Благо речено, мизерно. Ми доаѓа да вриштам на цел глас. АААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! По ѓаволите нека оди капитализмот. Се' нека оди по ѓаволите. Саканиот има добри шанси да остане без работа. Боже, некој повреден и поспособен од него ретко се наоѓа. По ѓаволите со реорганизациите кај него на работа секоја година... мир да се немало... ќе се преживее или не? Против некои структури не можеш. Не приватна фирма, што сака нека е. Некој едноставно е премногу моќен. А кај мене... три месеци, 6 месеци, може ќе има продолжување, може не... идеално за долгорочно планирање. Сега за сега - до јуни. Уште двајцата да останеме без работа во јуни... мераци. Супер беше претходниве неколку месеци, ама знаев дека не може да биде вака вечно. И после ќе ми каже некој блазе си ви, супер се снајдовте.... стресовите не им ги посакувам на никој...
Dont`worry nikoj nema da ostane bez rabota! Se srecno ke se zavrsi. Znaes okolu mojata vidovitost...da ne ti objasnuvam... :up: :up:
Toa e Ariel...sekade e taka...vremevo e mnogu nestabilno i ne se znae dali utre ke treba ili ne da se odi na rabota own: own: own:
Ужасно нервозно... Како едно плашило за птици кое стои на нива без чувства и без срце. Сите мислат дека можат да се истурат на мене,а притоа дека јас нема да чувствувам ништо и ќе си останам со истата насмевка.Претрпувам туѓ ПМС,а притоа морам да го трпам и мојот.На моменти ми доаѓа да избегам некаде далеку од се и никогаш повеќе да не се вратам,а што е најлошо имам чувство и дека доколку отидам на никого нема да му недостигам.Колку повеќе сум добра со луѓето и се грижам за нив,со толкаво зло и нервоза се истураат врз мене...навистина неможам... И не мислам да се извинувам на никому ниту пак да молчам повеќе бидејќи сметам дека за ништо не сум крива.Ќе им недостигам некогаш ама за жал ќе биде доцна... Понекогаш се чувствувам и како невидлива...никој не ме приметува,за никого не постојам...а кога сум им потребна сите ме гледаат.
Уморно. Си гледам цртан филм, паралелно ѕиркам на нет, јадам чоколадо со ориз и сум опуштена. Знам дека имам куп работи што треба да ги завршам, ама тоа утре. Патем, бев со групата од факултет и некои од професорите на збиранка... Пиво, чај, чипс, музика и фотографии и неизбежните колачиња на Јулс и прекрасно си поминав. Бев на проба. Ужас... Се напињавме ама ај и тоа пројде. Дома сум сега и сакам мир, апсолутен. Не ме интересира дури ни момчето. На работа е и нека си помине убаво.