Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Опа, кој беше? 8)

**
    Се чуствувам вери вел и хепи :)

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    :lol: :lol: :lol: Брајт.... кој ни е најсекси, а не ни предава? ;) Нашиот Џорџ Клуни 8)

3. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Убаво, можеби бидејќи е петок, после ќе излезам и до недела нема дома да се проберам :D

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Повторно поспано, но онака кул 8) затоа што завршив со обврски за неделава и вечрва ќе можам да се релаксирам со некое филмче и да се наспијам. Конечно :D

5. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Се чувствувам убаво, станав порано, се дотерав, се нашминкав и спремна сум за шеткање :) Па кому му е гајле што имам еден куп за учење...биг диал 8) Сакам да си фатаммм дечкоо :worried:hock: :lol:

6. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    Поспано, ама со некое убаво неопишливо чуство ...хмм до викендот е гарант...си слушам музика и онака ок сум..Повеке не би посакала во моментот :D ...

7. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    хахахах!!!! :clap: :clap: :D Има нека тајна веза!!

Се чувствувам океј.. ама ко ќе ми текнит дека требат да се депилирам! Waaaaaaaa ;(

8. zoricap

zoricap Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    deneska za čudo sum vesela,nadvor vrne ama baš mi e gajle jas si slupam muzika i visam na net, imam za učenje eden ton ama.....baš mi e gajle,važno jas se osećam dobro :)

9. zoricap

zoricap Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    i mn brzo se pofaliv deka sum dobro-eden tel razgovor mi go uništi denot....toa e :worried: :( jebi ga

10. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    81
    Се осеќам ептен убаво станав рано си напраив кафе се истуширав отидов на факултет само две предавања денов е преубав отидов и на кафе и ете сега малце на нет :D

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.117
    Допаѓања:
    67.113
    Леле с енаспав конечно и се чувствувам препородено :D

12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Well...very well.По малку досадно мие а ма што да се прaви.Mалку музиче и готово :D

13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    баш ми е мило што го читам ова :up: заслужен одмор ;)

14. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.218
    Допаѓања:
    139.924
    Благо речено, мизерно. Ми доаѓа да вриштам на цел глас. АААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    По ѓаволите нека оди капитализмот. Се' нека оди по ѓаволите.
    Саканиот има добри шанси да остане без работа. Боже, некој повреден и поспособен од него ретко се наоѓа. По ѓаволите со реорганизациите кај него на работа секоја година... мир да се немало... ќе се преживее или не? Против некои структури не можеш. Не приватна фирма, што сака нека е. Некој едноставно е премногу моќен.
    А кај мене... три месеци, 6 месеци, може ќе има продолжување, може не... идеално за долгорочно планирање.
    Сега за сега - до јуни. Уште двајцата да останеме без работа во јуни... мераци. Супер беше претходниве неколку месеци, ама знаев дека не може да биде вака вечно. И после ќе ми каже некој блазе си ви, супер се снајдовте.... стресовите не им ги посакувам на никој...

15. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Dont`worry nikoj nema da ostane bez rabota!
    Se srecno ke se zavrsi.
    Znaes okolu mojata vidovitost...da ne ti objasnuvam... :D :D :up: :up:

16. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.218
    Допаѓања:
    139.924
    Дај боже бејбикети... аман веќе...

17. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Toa e Ariel...sekade e taka...vremevo e mnogu nestabilno i ne se znae dali utre ke treba ili ne da se odi na rabota :Down: :Down: :Down:

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Ужасно нервозно...
    Како едно плашило за птици кое стои на нива без чувства и без срце. Сите мислат дека можат да се истурат на мене,а притоа дека јас нема да чувствувам ништо и ќе си останам со истата насмевка.Претрпувам туѓ ПМС,а притоа морам да го трпам и мојот.На моменти ми доаѓа да избегам некаде далеку од се и никогаш повеќе да не се вратам,а што е најлошо имам чувство и дека доколку отидам на никого нема да му недостигам.Колку повеќе сум добра со луѓето и се грижам за нив,со толкаво зло и нервоза се истураат врз мене...навистина неможам... ;(
    И не мислам да се извинувам на никому ниту пак да молчам повеќе бидејќи сметам дека за ништо не сум крива.Ќе им недостигам некогаш ама за жал ќе биде доцна...
    Понекогаш се чувствувам и како невидлива...никој не ме приметува,за никого не постојам...а кога сум им потребна сите ме гледаат. :(

19. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Осамено...

20. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Уморно. Си гледам цртан филм, паралелно ѕиркам на нет, јадам чоколадо со ориз и сум опуштена. Знам дека имам куп работи што треба да ги завршам, ама тоа утре.
    Патем, бев со групата од факултет и некои од професорите на збиранка... Пиво, чај, чипс, музика и фотографии и неизбежните колачиња на Јулс и прекрасно си поминав.
    Бев на проба.
    Ужас... Се напињавме ама ај и тоа пројде. Дома сум сега и сакам мир, апсолутен. Не ме интересира дури ни момчето. На работа е и нека си помине убаво.
    8)