Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    i'm easy,easy like Sunday morning... :doh:

2. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Лошо.Тажно.Болно.Повредено.Сум живеела во свет на лаги.
    ;(

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    ИЗНЕНАДЕНА ! :o
    дознав некои работи за многу блиска личност...
    и плус денес е недела, најдосаден ден..Утре на школо! :@

4. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Имам пеперутки во стомакот,без причина :^) Не го сакам ова чувство,вознемирувачко е :)

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Недоволно одморена!
    Ма џабе мене ми се триесет дена слободни, кога пак ќе си бидам вечито ненаспана. :tmi: Станувам порано за да не седам ко вампир до доцна сабајле, и наутро сите ми се криви.
    Плус не ме радува фактот што утре почнувам со факултетот.
    Се ми е безвезе.

6. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Преплашено. :sweat:

7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    глупаво и нервозно уште оd сабaјле ми го зафркнаја денот :(

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Ммммм Мамурно :) :drunk:

9. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    веќе неколку дена сум супер,драго ми е поради тоа доволно ми беа маки и проблеми изминатиов период.убаво ми е :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

10. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42

СУПЕР мн сам расположена!!! :D :) :rofl: :* :inlove:

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Денес сум како замутена цела, не знам кај терам.
    Се‘ умот на вечер ми оди, конечно и ЈАС да излезам!

12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    За промена се осеќам многу добро .. стариот парфем , изливот на емоции проследен со долги бакнежи знае да врати многу спомени :$

13. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Денес ме боли глава,еден од ретките денови кога мене ме боли глава,дали 3-4 пати во животот ми се десило ама ич не е пријатно чувството :) а дечко ми пак,ко некоја стара баба,ми вика урок да не те има фатено :o ц ц ц :D

14. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    денес цел ден до кај 4 ми беше тешко и некако глупаво се чувствувам, затоа што синоќа се потскарав со дечко ми, ама затоа па излегов кај 4 ипол и се заматив од пивце со друграките демек на кафе ама се суредивме сега што убаво ми ее туф туф се чувствувам прексрано и дома муабет моите ми прават јас си се олапив како бајче сум :lol: 8) :*

15. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    денес цел ден до кај 4 ми беше тешко и некако глупаво се чувствувам, затоа што синоќа се потскарав со дечко ми, ама затоа па излегов кај 4 ипол и се заматив од пивце со друграките демек на кафе ама се суредивме сега што убаво ми ее туф туф се чувствувам прексрано и дома муабет моите ми прават јас си се олапив како бајче сум :lol: 8) :*

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Како прасе :lol: Прекрасна недела со период на учење и период за докажување на моите кулинарсkи способности :wasntme: Мхмх, ама убаво ееееее :lol: Јадењево де :lol: За мене нема потреба да се зборува, јас и онака сум убава ]:) :emo:

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.825
    Па, со една
    секс
    интервенција од дечко ми, се чувствувам навистина прекрасно :$ :lol:

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  18. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.289
    Допаѓања:
    28.036
    ;( ;(

пмс ли е, што ли е, многу сум никаква. Ми се плаче цело време

19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Морам офф...Кукличке ќе помине,моментално лошо расположение ти е и може и ПМС како што кажуваш...на сите ни се случуваат вакви периоди ама поминуваат,така и твојот ќе помине. :) Исплачи се олеснува барем малку, а затоа сме ние тука феминките да си се тешиме едни со други нели ;)
    А и жени се такви комплицирани,меланхолични,сензитивни...

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.866
    Допаѓања:
    163.484
    Зашеметено и многу уморно.Ме мачи идејата дека можеби се ова што е вложено еден ден ќе нема видлив резултат,а уште повеќе ме плаши да не го променам курсот и целосно се разочарам од неисполнетост.Веројатно нема.
    Во суштина се е ок.Венера статус е нешто што се заслужува,со месење бурек,тенок струк (ќе го месиш,нема да го јадеш де),добар задник и многу остар јазик.Добар бурек,многу удварачи,то јет. :D Како и да е чоколадата е тивок љубовник,а најдоброто во неа е што секогаш е верна и никогаш нема приговори.Со ориз е најдобра за склопување на пријателство,со бадем за флерт,а лешник кога си сам.Поглед ко поглед,ништо не значи,ама сеќавањето,зборот и прашањата...ух братче...значат бога ми.Харизма...еден друг вид на харазима.
    Денес,рамно.Ама не заборавам ништо,имам две-три работи за паметење и за запишување на моите ПОСЕБНИ списоци.Женцка опасна сум јас и имам особено убав газ. :lol:
    Денес...го убив...тотално.Го стискав и го мачев од љубов.Како мало дете го играв...мил е.
    Денес...па денес...денес...имаше неделен ручек и многу незадоволство кое ќе потрае некое време,а еден ден ќе добие форма на пари.Замислете!!!Магионичар сум...кој има мака,нека ми ја каже,јас ќе му ја претворам во пари.
    Денес имаме и убаво благо дома и убав неделен ручек.
    Денес...некој сфати после 200 години,дека сепак нема на кого да му се јави кога ја гледа мавровската белина и убавина,освен на мене.Пријатно и сончево...дек си бе дете мое.Телефонски телетабиски гушкања профрчеа.Милини...као чајче на Бачило после бордање!Ха!!!За мене немит оваа година таков мерак,таква убаина,јас сум куча-посо,евентуално факс...ама таму со као бог!(ете не сум тука бог,мојот Олимп е факултетот,така да си знаете!Не ви се правам мангуп!)
    А сега следат активности од кои уште повеќе ќе ме заболи глава,а се надевам ќе ми вреди со потпис и печат!!!Ми доаѓа да дадам еден животински крик или да направам некој домороден танц за повик на среќата.
    Ми се игра танго со еден човек со посебен мирис,ми се пие вино и ми се спие на нечии гради...да бе,да.Си сакам и јас убавини на душава.Ми се кажува едно ми требаш,ми се муабети за длабоки нешта,ама ќе почека,нешто и инает ми е на душава.
    И да,може и кикирики и пиво со мојот омилен човек за кикирики и пиво,со блесави муабети и брлави кикиотења.
    Лил,бледа,поспана и тука веројатно треба да стои...боса?!Поетски бе,поетски!

На LivingGlam и teddybear им се допаѓа ова.