ИЗНЕНАДЕНА ! дознав некои работи за многу блиска личност... и плус денес е недела, најдосаден ден..Утре на школо!
Недоволно одморена! Ма џабе мене ми се триесет дена слободни, кога пак ќе си бидам вечито ненаспана. Станувам порано за да не седам ко вампир до доцна сабајле, и наутро сите ми се криви. Плус не ме радува фактот што утре почнувам со факултетот. Се ми е безвезе.
веќе неколку дена сум супер,драго ми е поради тоа доволно ми беа маки и проблеми изминатиов период.убаво ми е
За промена се осеќам многу добро .. стариот парфем , изливот на емоции проследен со долги бакнежи знае да врати многу спомени
Денес ме боли глава,еден од ретките денови кога мене ме боли глава,дали 3-4 пати во животот ми се десило ама ич не е пријатно чувството а дечко ми пак,ко некоја стара баба,ми вика урок да не те има фатено ц ц ц
денес цел ден до кај 4 ми беше тешко и некако глупаво се чувствувам, затоа што синоќа се потскарав со дечко ми, ама затоа па излегов кај 4 ипол и се заматив од пивце со друграките демек на кафе ама се суредивме сега што убаво ми ее туф туф се чувствувам прексрано и дома муабет моите ми прават јас си се олапив како бајче сум
денес цел ден до кај 4 ми беше тешко и некако глупаво се чувствувам, затоа што синоќа се потскарав со дечко ми, ама затоа па излегов кај 4 ипол и се заматив од пивце со друграките демек на кафе ама се суредивме сега што убаво ми ее туф туф се чувствувам прексрано и дома муабет моите ми прават јас си се олапив како бајче сум
Како прасе Прекрасна недела со период на учење и период за докажување на моите кулинарсkи способности Мхмх, ама убаво ееееее Јадењево де За мене нема потреба да се зборува, јас и онака сум убава
Морам офф...Кукличке ќе помине,моментално лошо расположение ти е и може и ПМС како што кажуваш...на сите ни се случуваат вакви периоди ама поминуваат,така и твојот ќе помине. Исплачи се олеснува барем малку, а затоа сме ние тука феминките да си се тешиме едни со други нели А и жени се такви комплицирани,меланхолични,сензитивни...
Зашеметено и многу уморно.Ме мачи идејата дека можеби се ова што е вложено еден ден ќе нема видлив резултат,а уште повеќе ме плаши да не го променам курсот и целосно се разочарам од неисполнетост.Веројатно нема. Во суштина се е ок.Венера статус е нешто што се заслужува,со месење бурек,тенок струк (ќе го месиш,нема да го јадеш де),добар задник и многу остар јазик.Добар бурек,многу удварачи,то јет. Како и да е чоколадата е тивок љубовник,а најдоброто во неа е што секогаш е верна и никогаш нема приговори.Со ориз е најдобра за склопување на пријателство,со бадем за флерт,а лешник кога си сам.Поглед ко поглед,ништо не значи,ама сеќавањето,зборот и прашањата...ух братче...значат бога ми.Харизма...еден друг вид на харазима. Денес,рамно.Ама не заборавам ништо,имам две-три работи за паметење и за запишување на моите ПОСЕБНИ списоци.Женцка опасна сум јас и имам особено убав газ. Денес...го убив...тотално.Го стискав и го мачев од љубов.Како мало дете го играв...мил е. Денес...па денес...денес...имаше неделен ручек и многу незадоволство кое ќе потрае некое време,а еден ден ќе добие форма на пари.Замислете!!!Магионичар сум...кој има мака,нека ми ја каже,јас ќе му ја претворам во пари. Денес имаме и убаво благо дома и убав неделен ручек. Денес...некој сфати после 200 години,дека сепак нема на кого да му се јави кога ја гледа мавровската белина и убавина,освен на мене.Пријатно и сончево...дек си бе дете мое.Телефонски телетабиски гушкања профрчеа.Милини...као чајче на Бачило после бордање!Ха!!!За мене немит оваа година таков мерак,таква убаина,јас сум куча-посо,евентуално факс...ама таму со као бог!(ете не сум тука бог,мојот Олимп е факултетот,така да си знаете!Не ви се правам мангуп!) А сега следат активности од кои уште повеќе ќе ме заболи глава,а се надевам ќе ми вреди со потпис и печат!!!Ми доаѓа да дадам еден животински крик или да направам некој домороден танц за повик на среќата. Ми се игра танго со еден човек со посебен мирис,ми се пие вино и ми се спие на нечии гради...да бе,да.Си сакам и јас убавини на душава.Ми се кажува едно ми требаш,ми се муабети за длабоки нешта,ама ќе почека,нешто и инает ми е на душава. И да,може и кикирики и пиво со мојот омилен човек за кикирики и пиво,со блесави муабети и брлави кикиотења. Лил,бледа,поспана и тука веројатно треба да стои...боса?!Поетски бе,поетски!