Убаво и задоволна од себе иако прееска бев многу уморна и после двочасовното спиење не знаев кај се наоѓам, ама малку ме копка мојата денешна неодговорност во врска со вежбањето, не вежбав, а требаше... Д куешчн ис , да надокнадам сега или утре две серии .
Убаво....хехех, може да се каже дека сум добра, иако од сабајле некои личности малку ме изнервираа, а знам дека тоа е така пошто се секирам за ситници, но нема врска.... Бев малку „лоша„ денеска, оставив две личности без зборови (и баш ми е мило поради тоа). хехехеххе Подобра ќе бидам некој друг ден (кога ќе го извадам некого целосно од контакт)...
Тажно, меланхолично, максимално незаинтересирана за било што... и тоа без причина, ама таква се разбудив. таква и ќе останам денес
Досадно многу досадно и тоа скроз не можам повеќе да издржам да седам дома одвај чекам да оздравам и конечно да излезам уф полудев
Глава ме боли нешто жештини ме фаќаат,грло ме боли,се ме боли ах само да не ме фати некој грип не сега па кај ме наоѓа баш мене
кога одам на фризер,да ми ставаат милион работи на главата,од шампони до масирање,маски,лосиони,се чувствувам најубаво и исполнето со фул енергија
денес катастрофа главата ми е како некој со камион да ме удрил..ништо не ми се прави само си седам и си ја разгледувам фемина