Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Ја сум ОК..ништо посебно одморена и наспана ама и покрај тоа многу мрзлива :D :D ги извадив алиштата од шкаф да ги средам и еве чекам сега сами да се средат :lol: се заседнав на фемина, си се читкам со дечко ми и си пијам капучино...некако сум баш онака ''не се замарам сакам да одмарам'' а имам еден вагон за учење али јбг сабота е нели :)

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Се чувствувам добро. Ниту тажно, ниту еуфорично, ниту скокам од среќа.....туку добро. За прв пат во животов не отидов во крајност и се чувствувам Год дем добро :D Колку било убаво да си едноставно добро!

3. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    се чувствувам: де среќно, де нестрпливо, де конфузно, де заплашено, де добро, де најубо.. ехеее :)

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    И времево е такво :D

5. migit

migit Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    некако чудно...денот е прекрасен а јас сум на работа заглавена...ми почна со голема кавга со еден невоспитан дедо и цел работен ден ми се за*ба ;( ....а маж ми гарант си шета со децата .....уф ке пукнам :evil: :evil: :evil:

6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Незнам дали му се случило на некој,ама мене ми се има случено,така се чуствувам некако,штознам,не ми се мисли,нити па ми се збори,нема некоја причина но ете така од ништо,надвор е тооолку убаво мерак,го гледам времево,сонце,како пролет да е,и едноставно не ми се прави ништо ама баш ништо.Некако смирено,релаксирано се чуствувам а воедно како што си кажав ништо не ми се прави,нити ми се мисли,уста не ми се отвара со други зборови.А секогаш се некои работи ги правиме онака рутински,како ради реда,како роботи некои сме,и малку ете да неправам ништо ама цел ден,просто е невозможно.

7. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    51
    Се пронаоѓам во ситуацијата :( :? Едвај цекам да помине овој период, барем да знам на што сум. Ме убива неизвесноста :x

8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.586
    Допаѓања:
    201.820
    Се чувствувам исполнето... не знам, можеби затоа што конечно после толку време имаше сонце... а ветровиве промени носат - барем така мислам...
    имам се - не дека животот ми е совршен, ама убаво ми е, среќна сум... зошто да барам повеќе? Иако сум уморна од барање работа и постојани негативни одговори и одбивања, не губам надеж, веројатно ќе дојдат и моите пет минути...

9. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Никако...затоа што знам дека и нему му е тешко, ама инаетот му е преголем...дури и по цена на неговата среќа...

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    вечерва ....УЖАСНООООО...нервозно, разочарано, уморно од СЕ ;( ;( ;(

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Оптимизам молам :D јас сум онака релаксирана,мирничка,најадена,благичко и телефонот до мене со wallpaper од дотичниот ми господин ;) :D .Тоа е суперрр,мислам.А и вие бидете ми арни :up:

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Денеска се чувствувам прекрасно...си се изнашетав се испразнив и денов ми се погоди ! :mrgreen:

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Ма шта да ти причам кад све знаш...
    Добив бесплатно фенирање денес од прекрасново време.Воспалени синуси,плус!
    Се гушкавме,се стискавме,се душкавме,си ручкавме,си пиевме кафе...ми дојде бокс да му стегнам на неколку пати кога извади некој незрел елемент од себе,ама добро,за љубов се воздржав.
    Мразам кога случајно сме облечени во исти бои од глава до пети,ама ете колку сме исти...така и денес...како брат и сестра-близнаци.Бљак!
    Центаров градски денес преполн,а пак го чувствував како празен.
    Имав потенцијал за средба со една личност,демек случајна.Баш ќе ми годеше.
    Мизливи свеќи,книга,релаксација...што беше тоа?!
    Стерилно,сконцентрирано,кофеинизирано,замислено,стресно...колковиумска!Ми го умртви романтичниот и уметничкиот дух...
    Пмс,пмс,пмс!Уште малку и хартија ќе почнам да јадам.
    И да,мразам што прават атракција од нешта кои се во размери на катаклизмична катастрофа,каде човечки животи се во прашање и сите секундарни последици со сето тоа.Новинарот се смее,сите пуканките во раце и чекаат цунами...језиво,а друг момент Армагедон на а1...премногу адреналин за мене на едно место.Не сакам неубави нешта.

Лили без т! :D

14. maserkaTA

maserkaTA Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    7
    Денес...? Најтапа ден во мојот живот... :(

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.117
    Допаѓања:
    67.114
    Лелееее колку ми се спие само :? Спиена сум околу два саати и тоа едно никакво спиење...се некои лоши соништа упм.

16. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Денес хмм како и времето..облачно со повремени сончеви периоди...баш ми се спиеше ама ме разбуди татко ми се растрескал нешто пргав е уште рано насабајле :D и веќе неможев па да задремам па решив да станам и да видам што има по фемина и да ви дадам една задачка за сите шо се расположени едно проблемче ке ставам сега во тема Лјубовни проблеми и совети па ќе чекам одговори :) :)

17. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Se cuvstvuvam od den na den se povznemirena imam nekoj nemir vo dusata tesko mi e neznam sto mi se slucuvaaaaaa delikatno se cuvstvuvam

18. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    81
    Некако ама стварно ми е тапа денов се осеќам како преморена и нерасположена за ништо,се ме нервира ај можеби ќе се смени до после...како и да е ...ТАПА! :worried:hock:

19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Само д не се урочам-неколку дена наназад-ПРЕКРАСНО.Доста беа црни периоди,вака е супер!Секогаш велам дека најубаво е да не се нервираш за ништо,само иако понекогаш не се издржува.
    Јееееееее,хепи сум и тоа без некоја посебна причина :D

20. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    денес сум пак болничка ама расположена посебно за учење чудно чудно чуднооооо и си велам да станувам побрзо од компјутер дури не ми поминала желбата што се јавува два апти годишно