Како воз да ме поминал, едвак куцам на тастатурава, се ме боли. Лоша комбинација направив викендов, сега сум на рехабилитација.
Исполнето.... :arrow: Куп обврски, црвен кармин, уклучен компјутер за погрешна намена... Безгрижно... :arrow: Ја има, ама грда е... Празно... :arrow: Го нема, а згоден е...
моментално би сакала да си ја треснам главата од ѕид....ама жал ми е за ѕидот :idea: ...ќе го уништам....ете така се чувствувам...БЕСНА на самата себе...ама ќе помине СЕКОЕ ЧУДО ЗА 3 ДЕНА!!!!
Уморно, натрупано. Јадам, и како буре без дно, не знам ни каде оди таа храна!? Што би рекол дедо ми - зар нужникот сполајти ќе ти рече. И помагав на мајка ми со лап топот, и правев меил адреса, ме пукна! На човек што не знае англиски, има 52 години, згора на тоа е гласен и климактеричен, не му се објаснуваат што значи кенсл, дилит и опен њу документ! Коса ми падна... Ама мајка е. Татко ми осеќам љубомори што само она ги учи тајните на 21 век Прееска намерно и го гасеше телевизорот на некоја си серија за инает. Не знам што ќе правам со моиве родители, тек сега почнуваат да се мрднуваат... Ете, така се чувствувам денес, како родител на сопствените родители! :roll:
Утрински, но не и поспано за чудо Одамна немам станато вака рано. Малку незадоволна од една што ја сметав за блиска.Но штом некој избира да ми води инает, јас знам дупло потврдоглаво да играм.Нема да и успее намерата да ми го расипе денот и раположението.Го нема тој талент. Исполнета, подготвена сум да се фатам во костец со новиот работен ден.
Убаво,..ненаспано воопшто меѓутоа за чудо преубаво...пијам кафе,мала доза музика и .....релаксирачки го почнувам денот. :up:
Глупаво....мислам дека денес не ми е денот.....многу изморено, ненаспано и на сите им фали нешто денес...или пак мене ми фали? незнам се дерам цел ден ко луда на сите школски им се лутам без причина, ме нервираат сите и ме боли гава!!!!! :evil:
Ух,конечно се одморив, се изнадрдорив со другарките, се прошетав и сега си дремам на работа нормално Супер, супер.
nervozno,zaso mi kasnat so plata uste ne sum zela za januari i preku glava mi e veke.ni"p"od plata nema..a treba li od nesto da se zivee,da se jade,da se platat smetki?ke ne umrat luge veke,i vladava i privatnicive gazdi..oni gajle si nemaat si kupuvaat koli i dzipovi,a ti zemaj pari na zaem za leb..i prethodnata firma taka i ovaa taka...site se isti..bolje doma da sedis negoli vaka raboti za bez pari,dzabe raboti dzabe ne sedi e rabotava po privatnive firmi..
Нерасположено..изморено,тажно...дечко ми ме вика да одиме на кригла пивце а јас прв пат одбивам пиво луѓе...сега треба да учам и учам имам еден тон за учење ама подраго ми е да седам на фемина..така да незнам што се дешава ,некако ми се поремети биоритамот...мачно ми е...
Адреналин до коска.... се заради една песна. И многу весело ради што почна нов месец (обожавам промени) и истовремено уплашена и под стрес од полната месечина.
Мммм па денес онака фино си се чуствувам,се прошеткав по убавото сончево време и еве сега,уствари од прееска се расположив незнам онака ми дојде,па си пуштив мууузика и си пеам,го живеам животот,каков таков,убав
Денес сум пак на рипит,иста песна,исто расположение,дури и сама си се чудам,како може ништо да не ме тангира hock: Ама ако де,убаво вака,поубаво здравје
Posto pomina 00:00 mozam da kazam kako se cuvstvuvam deneska ....hmm...izmoreno,tazno,smee mi se i mi se place,glupavo,nekorisno,zapostaveno,neposakuvano,nesposobno,dosadno,nenaspieno,psihicki premoreno,nesto me bole a nz so..malku sum i srekna ama epten malku