Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Ненормално расположена за карање :x

Nika666 likes this.
  2. supersonic

supersonic Истакнат член

Дали е до мене или последниве 4-5 коментари се горе-доле негативни ? :D
    До времево ќе е, ладно влажно и очајно или општо до периодов после Валентајн..
    ипак денеска спаѓам во овие неколку феминки шо имаат лош ден.. т.е ШКЉ ден, ме нервира времево, сакам сонце и +20, насмеани лица и оптимизам околу мене, а се шо глеам се дотепани фаци, намрштени, самобендисани, егоисти.. ми ја одземаат енергијата!!!! :^)
    ни фитнесот не ми сврши работа, уште сум у катастрофа расположение - едвај чекам друг поубав ден!!!!

3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

... а така.

lolyta777, karak and kate21 like this.
  4. lolyta777

lolyta777 Популарен член

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Што убаво ми е овде.... ме мрзи да одам ПОВТОРНО на факултет. Значи со акцент на ПОВТОРНО. Што глупав распоред ќе беше брее!!! А и маусов нешто почнува да ме нервира, плаче за нов.

6. Dafnee

Dafnee Популарен член

БУДНА
    Конечно будна

7. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Полунаспана, малку настината, со променливо расположение зачинето со повремена нервоза.

8. bella01

bella01 Истакнат член

podobra od vcera :D

9. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Нервозно :@

10. Peperutche7

Peperutche7 Истакнат член

нерасположено , ми дојде ме боли мешето :(

11. MadHatter

MadHatter Истакнат член

исплашено :sweat:

12. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Не наспано, мрзливо, глупаво...ќе ме убие оваа досада аххх знаши и после 14 саати спиење пак сум ненаспана :(

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се што правам , го правам со доза на резерва . Го правам тоа што го чувствувам ама не се искажувам до крај . Длабоко во мене има голем страв , преголем . Страв за кој никому немам кажано , ама па колку повеќе го чувам , толку поголем станува . И искрено , почнува да ме плаши и обесхрабрува . Ми треба да го кажам сето тоа и не на било кој , туку нему . Ама и од тој страв произлегува друг , дека ќе останам само разочарана . Се прашувам , дали на некој му е до мене ама навистина? Не онака колку да се каже .
    Тоа е мојот страв , дека можеби се залудни моите жртви , придонеси . Како и да е среќна сум бидејќи знам да сакам , среќна сум кога гледам дека сум расположила некого :)

14. broken099

broken099 Истакнат член

Утепано некако, а башка и очите ме печат. :(

15. maca99

maca99 Популарен член

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Од сабајле рано рано си се успав, ама не многу.....некој феномен сум станала, самоиницијативно се разбудив скромни 10 минути покасно од што требаше според алармот кој сум заборавила да го уклучам :tmi:
    Главата пука леле мајче....трк еден аналгин и спремање набрзинка.....зимска опрема на мене и правец на вожња со ЈСП, милина бре - утринско превртување на црева :puke:
    Ме мрзеше да отворам чадор па мижуркав додека одев од билна до рекорд пешки, ете така за инат и капутот од црн стана бел :D Си купив една пастрмајлија од специјал и правец на работа - на труд :!:
    После 8 часа поминати со куп документи, папки и регистратори, тука-таму некое кафенце....малце нервози и напнатост.....си се спакував и џом кај другаЧката на еден кеЈфски муабет :wasntme:
    Срцка таа и ручек ми направила и кафенце ми сварила....јас сакав крофни да купам уз муабетот ама немаше, се потрошиле :(
    Тоа беше отприлика денешниов ден, сега вака седам и си размислувам....колку може добро да влијае на мене еден опуштен муабет, најискрен и најотворен....со личност од доверба 8)

Lux likes this.
  17. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Лошоо зашто сум болна :(

18. Alanna

Alanna Популарен член

Никако...цел ден се осеќам некако депресивно,ми се вртат некои филмови во главава што не би сакала да се реализираат.
    Кратко и јасно КАТАСТРОФА :envy:

19. karak

karak Популарен член

Прилично убав задоволителен ден. Па се разбира штом Карак е наспана сите овци и се на број и денот сакала јас или не мора да ми е феноманален. Добро ок да ја исклучам досадата која ме обзема на работа и моменталната умор која веќе ме настасува ќе кажам дека денешниот ден можам да го сместам во графата на убави денови за оваа година. :lol:

20. ljubam

ljubam Популарен член

Прекрасно! Работите мрдаат од мртва точка. :) После долгиот пат се видов со мојата најмила Ј, отидов да го искористам купонот за масажа (поклон од сонцето мое) :angel: , па на вечера и кај мене на долго гушкање. Посебно ми е ах! :inlove: Сакам многу моменти вакви, едниствени, топли, моќни! :hug: