Уморно и ме боли глава. Ми беа другарките на гости и ептен се изнаприкажавме и ко за беља и кафе пиев, па вечер се мислам како ќе заспијам. Ни тргна муабетот и после подолго време пак запалив цигара...две
Катастрофалноооо... ненаспано, изморено, иииии ме разбудија во осумипол, а легнав во 4...така ми се гадиииииии, цело време ми се вртат неговите зборови од вчера.Првата кавгаааааааааа и пак обврски ме чекаат уште рано
Ми треба нова глава па делумично и ново тело. Денес само кока кола ме спасува... Ах да, го заборавив чуството, ете доказ дека денес се чуствувам неинтелигентно. Да ме ставеа во виц, ќе им бев најголема конкуренција на цајканите и плавушите.
Ништо не ми се прави,, уморна сум и ненаспана. ...а имам толку за учење..оф ..мене ми е потребен нов мозок дефинитивноо..
Се чувствувам средно шашаво Шала на страна се ме боли, сите мускули ми се воспалени претерав со вежби.. башка и оваа спортска страшно ме иритира. Ма Карина денес ќе убие некој
Уморно и ненаспаноо, а баш се надевав дека бар викендов ќе се наспијам како човек. Ама ете пак ништо од тоа
Секогаш, кога сум повредена, кажувам и јас лоши нешта...ајде ќе помине, не тажи се...извини му се и утре е прошка, посакај му прошка
Не можам да се стоплам цел ден... ама во рацеве. За разлика од нив, душава ми е бања. Никогаш не мислев дека ќе ме разнежни една коза, ама ете Душа мила, уште не можам погледот да и‘ го заборавам кога продолжив понатака. Како да велеше Не! Врати се! Што убаво ни беше!