Иии денес .. Да, да, тоа беше долг ден исполнет со многу незгодни ситуации. Значи навистина утрото по денот се познава! Нема што.
Цела недела така .... Додека сум на училиште и во друштво се смеам, макар и со сила , а кога ќе останам сама ... ахх ..
Хихи, сега баш сум среќна и возбудена без причина (или можеби со ) . Како и да е .. важно е што расположението ми е на(д) ниво .
Дали до времево,дали дека видов луге кои ме расположуваат..незнам,ама многу многу убаво ,што во последиов период не е баш чест случај
Тажно,осамено,празно... фали дел во мојата сложувалка.камо среќа да можев да го преспијам овој тажен месец
Жива! Полна со позитивна енергија, заљубена....одиме да ги направиме последните подготовки за патувањето, а Тој прави да се чувствувам како кинеска кралица (што би рекол чичко Кумплунг)
... ко точак. И тоа пони. Си се мотам-возам низ куќава и никој не ме приметува. Дај да зашкрипам малку, м? Се чувствувам како кинез. Изгледа претерав со смочињата вчера, па сега добив жолт пигмент. Аха и синусооткорнувачко се чувствувам. И тоа изразено. Заради батките синуси-косинуси, цели ноќи и дни не спијам. Ноќи де, дните неможам да живеам од нив. Ми се чини да се залапам со некого, по 1 секунда ке барам пауза за празнење.
денес сум ептен мн расположена... синоќа си одлично поминав со мојот дечко и сега сум навистина happy.... за среќа надвор има и се е убавоО! поздрав до сите! пријатен ден!
Многу сум расположена, ќе да е од времево иако се спремам за колоквиумска. Си го отворив прозорот, тук - таму по некоја птица ќе зазрзори, дишам освежителен воздух, си пијам кафенце и си читкам
Денес се чувствувам прекрасно незнам дали е сончевото време тоа што ме расположи или тој, важно расположенито ми е на ниво ..едвај чекам да дојде вечер .. ми се спрема за излегување..да се дотерам..да ги излакирам ноктите..да, денеска посебно се чувствувам многу женствено и привлечно ... вечерва има да се изнаиграм и сета моја енергија да ја истрошам