Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Никако...цел ден главоболка и поспано..цела ноќ читав

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.817
    Денес... Денес не беше баш добар денов. Имав некоја чудна болка во градите, ме стегаше ептен, уште од вчера некако тешко ми беше. Па се напив дијазепам, бев на лекар после ми рече од многу нервози и стресови ми било, ако сум сакала да ми препорача психолог... Ми даде апчиња за олабавување(така ми рече) и утре ќе одам едно екг за секој случај да направиме, иако кога ме слушаше се беше во ред со работата на срцето. Па после добив лекција од маж ми за нервозите, од татко ми, мајка ми едно дерење ми удри... Па нели бре не треба да се нервирам?! Е ама тоа е, се секираат ги разбирам :)

3. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Носето си тече ли си тече.. Ах тој полен!
    Спремна сум за гушкање, бацување, ме маваат некои моменти на љубов а тупавово мое нигде го нема!
    Ах тетке,ти мене ќе ме побудалеш.. :sweat:

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.191
    Задоволно, чувствувам дека го искористив денов максимално. Гладно, имам болки во ПМС сум, па ги залажувам со храна :lol:

5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    вечерта нивото на енергија ќе ви се покачи и ќе бидете како Попај кој штотуку изел конзерва спанаќ. Ќе се чувствувате подготвени да се соочите со сè што ќе ви излезе на патот, а целта ќе ви биде да се забавувате колку што е можно повеќе. ете токму така се чуствувам погоди хороскопот :rofl: :rofl: :rofl:

6. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    нервозно

7. FuffyToooU

FuffyToooU Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    119
    Претежно добро ;)

8. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Разочарано.
    Не качи температура во вторник ами во средата навечер. И еве сега стражарам, страв ми е да не заспијам треба да му дадам парацетамол за 1 час. И на керка ми и се растече носето. Аман, 2 дена во градинка :@

9. Zaspana

Zaspana Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    13
    Засега глупаво ама ај ке одам ке поспијам и ке видиме сабајле како ке е ...

10. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Па пауууууууууууу Ај вонт то гет авееееееееееј ај вонаааааа флааааааааааај авееееееееееј јеаааааааааааааааааааааа!!!

НАЈДОБРАТА ЖУРКА ВО МОЈОВ ЖИВОТ. Доказ дека не е потребно фенси облека и штикли од 100 сантими за да си убав, убав си и кога се журкаш во обична маичка на ниски чизми. Фала ви колеги што постоите. Поубава вечер од оваа немало. ДиЏеј како и да ти е името, идол си ми жими хулахопкиве скинати! Од рок до поп хип хоп, фанк и на крај латино. Од калифорнија лав на ламбада на we will rock you!!! Човече каква журка направи не си свесен!!! И фала ти, што ми го оствари мојот најголем сон, еднаш да ја пуштам Seek Bromance!!! Пораснав до небото!

Ја сакам вечерва, ќе ја памтам и на внучињата ќе им ја кажувам, дека на 17/18 Март беше еден ден кога од ни на крај памет си поминав најдобро на цел свет!

Животот е убав за оние кои што знаат да го живеат.
    Господе фала ти што ми даде вакви колеги.
    Сами ако не си организираме журка и сами ако не си створиме атмосфера нема никој да ни створи.
    Студентски животе те сакам.
    :bow: :bow: :bow: :rock: :rock: :rock:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  11. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    197
    Едвај дишам :worried: стомакот почнува да ме боли, кај и да е ќе прокапе.
    Уште сум пијана :( Не сум јас крива што вчера бев пијана, јас некев да пијам они ме натераа :D :D
    Штом сум заспала со отворен прозор и уклучен радијатор, што повеќе да кажам. Незнам ни зашто сум го отворила прозорот, ама отворен бил цела ноќ :lol: :lol: :lol:
    Инаку да, на факс сум од 9.30 незнам дали да одам.
    Едвај гледам, а не 4 саати да седам на предавања :?:

12. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    одличнооооо....
    мн сум расположена.....вечерва ке има добра забава.... :dance: :dance: :party: :party: :party: :dance: :rock: :mm: :)

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Дамски...
    ...кога се движам по улица и кога зафрлам со колковите лево десно
    ...кога јадам чоколаТЦе на сред предавање и елегантно ги цуцкам прстиве намачкани со чоколадо
    ...кога „срамежливо“ се смешкам и возвраќам на провокации
    ...кога сите погледи од постојката се вртат накај мене додека седам со собрани нозе

Прикачени фајлови:

На 2468, LivingGlam и Shelea им се допаѓа ова.
  14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Многу својски некако. Како да сум имала сестра близначка некаде на крај на светот, и сме се запознале после 100 години.
    Сама си велам здраво, како си. Интроистражувач денес.

15. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    супер обожавам вакво време

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Некако помеѓу целата збрка, сите коцки се наместија како што треба. Ја потпевнувам ѕtuck in a moment и уживам во мирисот на дождот.
    Убаво ми е. Гајле ми е за другите. Кога сите се себични л*јна зошто јас да бидам исклучок и да трпам болка поради нив? 8)
    Откако ми го тргнаа столчето и треснав на газ, некако како да ми дојде памет. :wasntme:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Како секој петок, така и денес сум преморена и ептен ми се спие. Ама некако се чувствувам исполнето и среќно ^_^ . Го обожавам чувството кога му враќаш на некој, онака добро како што заслужил, и сега само чекам да бидне, а верувам многу, многуу брзо ќе биде :angel: . А ако не, ич не се замарам веќе, живот иде даље ;) . Си пеам во себе, а ми доаѓа да вреснам многу силно :lol: . Времето се ќе покаже, докаже и излечи :) . А фино е чувството кога ќе го добиеш посакуваното. Оваа година - дена живеев за тоа да се случи и сега конечно испаднаа знаците на вложениот труд. А се надевам наскоро и резултатот 8) .

18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Петочно расположено, втор ден добиено и покултурно да се изразам дијареа ме стегна 10 минути не можев да излезам од вецко.
    Сега ќе седам дома и ќе пијам чај.
    Добри 7 км ги пропешачив, се протегнав и денес немаше вежбање.
    Нема ништо поубаво кога ќе те бакне мало дете и ќе те гушне со тие мали раченца , абре се исполнуваш со милина просто, убајна што би рекле ние.

19. snegulka21

snegulka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    93
    Потиштено, за прв пат размислував на тема: Што со мојот живот? Што понатаму? Што да сторам....? Одговори не добив и затоа се чувствувам потиштено!

20. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    наросено,од дождот,отвори чадор,затвори чадор,пак отвори пак затвори.... :^) :^)