Се чуствувам преееееубаво! Сонцево ми дава претерано многу позитивна енергија, имам вишок, можам да трчам и да се искачам до Монт Еверест, ај да не претерам ама нека е Монт Блан Цел ден збесував, бубачките ми летаат во глава. Насмевката не ја симнувам! Па и ја завршив скицата за магистерска и добив одобрение од професор, ја носам брзо на факултет Па и женски муабети и трачарења ќе има. Па и да одам со љубовта на ручек. Па и плата има. Па и конечно имам време да читнам книга. Да изгледам некое филмче и серијалка. Да шетам под сонцево и ветрот да ми ги вее долгиве коси. И да ... сите ги сакам
УУу поуморено и поужасно здравје, како да сум ги прекопала сите ниви во Пелагонија. Работа, шефови, професори, испити пааа ни едно не сакам да слушнам, ми го уништија денот
Многу, многу лошо и уплашено. Требаше да одговарам биологија, женчето ми е ноќна мора. Цело школо ми ги знае караниците со неа, трескање дневници, вреѓање една со друга и ред други работи. Ја сонувам често, повраќам секое утре кога знам дека испрашува...тоа е доказ дека сум се мрднала од здравиот разум. Повторував 6-7 часа, и не ме крена бе. -.- Како и да е, среќна сум што се заврши. Уморна од учењето и слабото спиење. Ќе видиме утре дали ќе ме крене.
Се чувствувам како паразит. Цел ден ми помина во хоризонтална положба, гледање тв, висење на фемина и слични работи. И ич не се каам. Убаво се чувствувам бре, си заслужив еднодневен одмор. Peace
Прекрасно...Конечно сум задоволна од самата себе ... А и сонцево мхмммм ... http://www.youtube.com/watch?v=1FE_dxZi9pE
Super! Imav natprevar po matematika i se nadevam ke osvojam nekoe mesto I iako denov e soncev mi se sedi doma na internet i taka
Освежено Супер се чувствувам пладнево, а незнам ниту сама зошто. Ќе го посветам на јадење и вежбање. Интересна комбинација